Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Forsker
VIS logo Logo for VIS
BerGenBio
– Jeg har hele veien gitt VIS mye av æren for BerGenBio. De var der for å hjelpe oss i gang. VIS hadde forståelse for vårt behov og en vilje til å få på plass nødvendige avtaler. De har en «Can-do»-holdning som jeg som amerikaner setter stor pris på.
Prof. James Lorens
Institutt for biomedisin ved Universitetet i Bergen og gründer av BerGenBio

– BerGenBio er som hentet ut i fra læreboken

Kreftmedisinselskapet BerGenBio startet som en god idé fra to forskere ved Universitetet i Bergen. Med VIS hjelp er selskapet i dag børsnotert og på full fart ut i et internasjonalt milliardmarked.

Forsker

Dine innovative forskningsresultater kan bli til nye metoder, tjenester eller produkter samfunnet trenger. VIS har 15 års erfaring med å veilede forskere fra idé til vekst.

VIS er her for å bidra til at du kan realisere den innovative ideen din og hjelpe deg med å skape ytterligere verdi ut av forskingsresultatene dine. Vi sikrer dine rettigheter, skaffer finansiering, undersøker markedspotensialet og finner gode samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har en sammensatt og utfyllende faglig bakgrunn, flere med forskningserfaring.

Universitetet i Bergen, Helse Bergen, Havforskningsinstituttet, Høgskulen på Vestlandet og Norges Handelshøyskole er eiere av VIS. I tillegg har VIS partneravtaler med en rekke forskningsinstitusjoner. Vi mottar årlig over 100 innovative ideer fra forskere ved disse institusjonene. VIS har evaluert mer enn 2000 ideer de siste 15 årene.

Send oss gjerne en generell beskrivelse av din idé, og vi vil ta kontakt for å kartlegge veien videre sammen med deg. Forslaget vil bli behandlet konfidensielt.

Send inn din idé her
Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Bilde av Dr. Harald Aurlien
Holberg EEG
– VIS har vært en viktig ressurs for Holberg EEG. De har hatt kompetansen til å lede oss gjennom de mange fallgruvene og utfordringene som er involvert i det å starte opp et selskap
Dr. Harald Aurlien
Nevrofysiolog Helse Bergen og gründer av Holberg EEG
Bilde av Prof. Aurora Martinez
Pluvia
– Tett samarbeid med VIS har vært avgjørende for Pluvia. VIS har med sin kunnskap bidratt til å ta ned risikoen i utviklingsløpet fra innovativ ide til potensielt legemiddel. VIS har i avgjørende steg av prosessen bidratt med sin fagkunnskap innenfor patentering, finansiering og integrering av nye eksperter i vår forskningsgruppe.
Prof. Aurora Martinez
Institutt for biomedisin ved Universitetet i Bergen og gründer av Pluvia
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28