Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Gründer

Gründer

Har du en forretningsidé? Eller ønsker du å skalere din oppstartsbedrift?

La VIS Startup hjelpe deg med å nå dine mål

VIS illustrasjonsbilde

Bli med i et VIS Startup-program! Våre programmer hjelper gründere å lykkes i oppstarts- og vekstfase.

Se hva VIS Startup kan tilby deg Svart pil Pil som indikerer lenke

VIS Confirm
8 ukers gratis bransjerettet intro-program med fokus på å teste din forretningsidé i markedet gjennom kurs i metodikk, forretningsutvikling og finansieringsmuligheter. Programmet er spesielt tilpasset idé- og tidligfase. Kursene kjøres fysisk og/eller digitalt, slik at det er mulig å delta fra hele Norge. Alle våre programmer kjøres i tett samarbeid med næringsklynger innen hav, teknologi, energi og helse.

Les mer og søk her.

 

GründerAcademy
Gründer Academy er et gratis 11 ukers tidligfaseprogram som kjøres to ganger i året. Fokuset er på idéutvikling, markeds- og kundeinnsikt, forretningsutvikling og utvidet nettverk. Du vil bli en del av et nasjonalt fellesskap som kjennetegnes av kompetanseutvikling og god delingskultur. VIS er en av fire fasilitatorer for Gründer Academy, som leveres i samarbeid med Validè i Stavanger, Innoventus Sør i Kristiansand og The Factory i Oslo. Mer informasjon om GrunderAcademy finner du her.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg i startfasen? Ta kontakt

 

VIS Startup Growth
Programmet har en varighet på inntil to år, og er en del av VIS Startups inkubatortilbud. Som medlem i inkubatoren får du tilgang til en rekke fagprogram og kurs. Du får også personlig rådgiving fra våre forretningsutviklere og rådgivere som kobler deg aktivt med nettverket vårt. Programtilbudet inngår i våre bransjerettede inkubatorer. Kalenderoversikt over VIS Startup Growth aktiviteter finner du her:

VIS Startup Growth vår 2023

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg å vokse? Ta kontakt

 

Ada Tech Incubator
På Media City Bergen finner du Ada Tech Incubator, et samarbeidsprosjekt mellom NCE Finance Innovation, NCE Media / Media City Bergen, Proptech Innovation og VIS for å skape et teknologimiljø for startups og gründere på vestlandet.
Les mer her. 

Future Ocean Incubator 
På Marineholmen sentralt i Bergen finner du vår nye storsatsing Future Ocean Incubator. Dette er en inkubator for deg som har en hav-relatert forretningsidé. Inkubatoren leveres i samarbeid med klyngene GCE Ocean Technology og NCE Seafood Innovation. Hos Future Ocean får du tilgang til 1:1 rådgivning, vekstprogrammet VIS Startup Growth og en rekke bransjerettede kurs og arrangementer. I tillegg tilbys kontorplass i et spennende miljø sammen med andre hav-relaterte startupsTilbudet passer for både startups og mer etablerte bedrifter.
Les mer her

Eitri Medical Incubator
Les om VIS Startups nye medisinske inkubator på Haukeland Universitetssykehus, som driftes i samarbeid med Universitetet i Bergen og Helse Bergen. Som medlem inkubatoren får du plass i et spennende co-working miljø sammen med en rekke andre startups. I tillegg får du tilgang til 1:1 rådgivning, vekstprogrammet VIS Startup Growth.
Les mer her.

Nysgjerrig på hvordan VIS kan hjelpe deg? Ta kontakt

 

VIS illustrasjonsbilde

Din idé kan være fremtidens løsning. VIS hjelper deg mot målet.

Hos VIS får du

 • Personlig oppfølgning av rådgivere med bransjekunnskap og gründererfaring
 • Mer kunnskap om marked, strategi, økonomi, nettverk, juss, salg og kommunikasjon
 • Et fellesskap med byens beste gründere og erfarne entreprenører
 • Kobling mot byens fremste forsknings- og utviklingsmiljø, investormiljø og næringsklynger
 • Invitasjon til faglige og sosiale arrangementer hele året
 • Egne avtaler med rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi, finansiering og digital markedsføring
 • Presentasjonsteknikk og pitchetrening
 • Delta på Demoday og andre investorarrangementer
 • Tilgang på testfasiliteter: prototyping, eksperimentering og design er en viktig del av utviklingsprosessen
Partnere
Logo for DNB
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


  ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28