Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt
VIS logo Logo for VIS

Aktuelt

Medieomtale
-Gull verdt for industrien
Et nytt nasjonalt testsenter for utvikling av grønne energisystemer er nå i drift på Stord. Ved å tilby fasiliteter for testing av nye produkt og løsninger skal Sustainable Energy norsk katapult-senter gjøre norske bedrifter mer konkurransedyktige internasjonalt. BTO er en av senterets eiere.
FORNY-midler tildelt tre UiB prosjekter 
Miljøvennlig avising av maskiner, 3D printing av benstrukturer og bedøvelsesmiddel uten avhengighetsskapende opioder. De tre forskergruppene som står bak disse innovative prosjektene kan nå fortsette arbeidet mot en kommersialisering av forskningen.
Lanserer kvinnenettverk for hav og energi på Vestlandet
«Vest Ut og Fram» er navnet på det nye nettverket som skal rekruttere kvinner fra både industri og forskningsmiljøer på Vestlandet. Målet er å øke verdiskaping, konkurransekraft og omstillingsevne gjennom å få flere forskningsprosjekt i hav- og energibransjen med kvinner som prosjektledere.
Romfartsprosjekt vant StudentIdé
Hightech blandet med kreativitet og «Reodor Felgen» skal bidra til at to studenter fra Universitetet i Bergen i løpet av 2021 kan skyte opp sin første satellitt i verdensrommet. Prosjektet er så lovende at studentbedriften Dynaspace er vinner av StudentIdé.
ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28