Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > De første deltakere til Demo Day Vestland 2022 er lansert

De første deltakere til Demo Day Vestland 2022 er lansert

Demo Day Vestland er like rundt hjørnet. Her finner du en oversikt over årets startup-deltakere.
15.09.2022

21. september skal 28 lovende oppstartsselskaper pitche sine ideer for en fullsatt sal av investorer. Årets deltakere representerer et stort mangfold av bransjer og ideer, og vil under Demo Day Vestland pitche under følgende kategorier:

  • Helse
  • Seafood
  • OceanTech
  • Energi
  • Teknologi

Det har i år vært rekordmange søkere til arrangementet. Dessverre har det ikke plass til alle. Årets startup-selskaper er på forhånd plukket ut og vurdert som lovende innen sin kategori. Alle regnes som selskaper med en nyskapende idé og et godt team, og anses for å ha et stort vekst og markedspotensial.

Årets startup-deltakere

* Oversikten over deltakende selskaper oppdateres løpende før arrangementets start.

Deltar på Norges største pitchekonkurranse

Demo Day Vestland samarbeider i år med DNBs 100 Pitches, som er Norges største pitchekonkurranse. Alle startups som deltar vil i tillegg til Demo Day Vestland-priser derfor også være med i konkurransen om en premie på 200 000 kr. Les mer om den nasjonale konkurransen her.

 

Fakta

Demo Day Vestland er et av Norges største pitche-arrangementer for gründere og investorer.

Her får lovende og investorklare selskaper anledning til å pitche sine ideer for en fullsatt sal av investorer.

Årets arrangement finner sted 21. september på Vitensenteret i Bergen under Innovasjonsuken OPP.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28