Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Om oss > Karrieremuligheter

Karrieremuligheter

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker med riktig kompetanse. Personer med faglig spesialisering, god forretningssans og interesse for innovasjon er av særlig interesse. Ledige stillinger blir annonsert på vår nettside og i våre kanaler på sosiale medier. Du er alltid velkommen til å sende en åpen søknad til oss.

Ledig stilling:
Leder – Future Ocean Incubator

Future Ocean Incubator er en havinkubator for offshore fornybar energi, havbruk og oppdrett, grønn skipsfart, marine mineraler, olje og gass. 

Inkubatoren er et samarbeidsprosjekt mellom VIS- Vestlandets Innovasjonsselskap, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation, NOSCA og Connect Vest. Vi har som mål å bli en ledende nasjonal innovasjonsarena for havnæringene med gründeren i sentrum, og holder til i hjertet av innovasjonsdistriktet på Marineholmen i Bergen.

Til å lede dette arbeidet ser vi etter deg som er initiativrik, positiv og løsningsorientert, og kan kjenne deg igjen i verdiene våre; å sette mennesker først, å utgjøre en forskjell og bidra til kraft i samhandling.

Les mer, og søk på stillingen, her.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i VIS?

Slik beskriver våre medarbeidere arbeidshverdagen:

Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon
    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28