Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Student
Slik lykkes du som studentgründer
Det er lett å gå seg vill når du skal starte din egen bedrift. VIS har lang erfaring med å hjelpe studenter. Våre eksperter har derfor satt sammen en liste med gode råd til deg som ønsker å starte din egen studentbedrift.

Sjekk ekspertrådene som får studentgründere til å lykkes

Vilde Regine Tellnes (25) og medstudentene i Healthy EATS har kommet langt som studentbedrift, og får støtte fra Forskningsrådet. Gode råd fra erfarne forretningsutviklere gjør det langt lettere å lykkes.

Student

Sitter du på en spennende idé og ønsker å utvikle den?

VIS støtter opp rundt Universitetet i Bergen, Høgskolen på Vestlandet og NHH sitt arbeid med å gjøre Bergen til en attraktiv by for studenter med interesse for innovasjon og entreprenørskap. Sammen har vi et konstruktivt samspill hvor VIS sin kompetanse er tilgjengelig for utdanningsinstitusjonene og deres studenter.

De ulike institusjonene har ulike tilbud og rutiner for hvem du først skal ta kontakt med dersom du har en idé.

Er du student ved Universitetet i Bergen er ditt første kontaktpunkt Innovasjonshuben ved UiB – dette er et tilbud til alle studenter, uavhengig av studieretning og grad.

Er du tilknyttet Høgskulen på Vestlandet er  idéportalen for studenter, – HVL Skape ditt første kontaktpunkt.

Studenter fra NHH og andre utdanningsinstitusjoner i Bergen er velkommen til å ta direkte kontakt med Vestlandets Innovasjonselskap – VIS. Vi tilbyr et gratis og uforpliktende møte hvor vi diskuterer ideen din, gjennomfører en innledende evaluering og vurderer hvilke tjenester vi kan tilby deg.

VIS vil så tidlig som mulig legge til rette for gode, trygge og tilpassede løsninger slik at du og ideen du eier kan få best mulig hjelp. Ideen din blir selvsagt behandlet konfidensielt.

Vis alle tjenester Rød pil Pil som indikerer lenke

 

 

 

 

Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28