Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Gründer > Kontorplass

Kontorplass

VIS illustrasjonsbilde

For hvem?

Kontorplass er tilgjengelig for alle gründere, inkludert enkeltpersoner, oppstartsbedrifter, offentlige aktører eller privat næringsliv, som jobber med innovasjons- og utviklingsprosjekter.

Hva får du?

  • Et medlemskap i innovasjonsfellesskapet til VIS.
  • Medlemskapet gir deg tilgang til en kontorplass med alle fasiliteter og et stort fellesskap med over 300 andre innovative sjeler.
  • Medlemskapet er fleksibelt. Du kan signere avtale for en kortere eller lengre periode eller ha en løpende avtale.
  • Du kan velge mellom alt fra en fast kontorplass til fleksible løsninger. Vi tilbyr åpent landskap, cellekontor eller større kontorlokaler med 8-16 arbeidsplasser.

Hvor?

VIS tilbyr moderne kontorplasser sentralt på Marineholmen i Bergen (T51 og T41). Her vil du sitte midt i sentrum av innovasjonsdistriktet, tett på gründere og spennende selskaper innen hav, helse, energi og teknologi.

Vi har også ledige kontorplasser i åpent kontorfellesskap på andre lokasjoner i Bergen. Noen miljøer er tilpasset konkrete fagområder, mens andre retter seg mot gründere i ulike faser.

Vi hjelper deg med å finne det rette fellesskapet for deg, enten du vil sitte på Marineholmen, med fintech- og mediamiljøet på Media City Bergen, eller i den nye helseinkubatoren, Eitri, ved Haukeland Universitetssykehus.

Hvordan får du tilgang?

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss for å se hvordan vårt innovative miljø kan hjelpe deg og ditt selskap videre. Ta kontakt for omvisning eller mer informasjon. Vi svarer deg innen kort tid.

Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28