Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Næringsliv

Næringsliv

Har din bedrift en utfordring? Er dere på jakt etter bedre løsninger og interessert i å samarbeide med regionens mest innovative miljø?

VIS har en rekke tilbud til næringsliv og industri. Gjennom vårt omfattende nettverk kobler vi nytt og etablert næringsliv, og vi kobler industri med forskningsmiljøer. Våre medarbeidere har omfattende erfaring med innovasjonsarbeid og verdiskaping, og deler gjerne av sin kunnskap.

Problem søker løsning

Vi hjelper gjerne etablerte bedrifter med å løse utfordringer. VIS har en metodisk tilnærming til innovasjonsarbeidet som vi kan tilpasse din bedrifts behov. Vi har omfattende erfaring med forskning og utviklingsarbeid (FoU) og gjennom våre eiere tilgang til  fremragende forskningsmiljøer innenfor en rekke områder. Våre medarbeidere har bred erfaring fra ulike industrisektorer og kunnskap om alt fra finansieringsmuligheter til hvordan prosjekter må forholde seg til statsstøtteregulativet og regulatoriske myndigheter.

Vekstprogrammer

Vi tilbyr  en rekke ulike vekstprogrammer for etablerte bedrifter som ønsker å ta et nytt steg gjennom å utvikle forretningsmodellen og/eller nye produkter. Vekstprogrammene blir arrangert i samarbeid med erfarne, eksterne partnere. Målet er å øke veksten til selskapet ditt. Du finner en oversikt over programmene her.

Tilgang til nye løsninger

VIS har en bred portefølje med spennende forskningsbaserte prosjekter og oppstartsselskaper innenfor en rekke ulike fagområder. Disse utvikler nye og innovative løsninger som samfunnet har bruk for. Kanskje er din neste samarbeidspartner blant disse? Du finner en oversikt over deler av vår portefølje her.

Infrastruktur

Jobber din bedrift med å utvikle produkter som må fysisk testes? VIS har tilgang til en rekke test-, simulerings- og visualiseringssentere. Her kan du leie utstyr, kompetanse og lokaler – slik at bedriften din kan teste, stimulere og visualisere teknologier, komponenter, produkter, løsninger, tjenester og prosesser. Katapultene Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre, Ocean Innovation Norwegian Catapult og Marineholmen Makerspace er eksempler på dette.

Seminarer og foredrag

Vi i VIS  deler gjerne vår kunnskap om innovasjonsarbeid. Vi holder derfor foredrag, seminarer og workshops tilpasset ulike behov. Vi legger til rette for workshops i vårt inspirerende miljø.

Ta kontakt med oss. Sammen finner vi gode løsninger for din bedrift.

 Hvem tilbyr vi denne tjenesten til?
  • VIS hjelper deg videre
Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Relaterte tjenester
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28