Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Vekstprogrammer
VIS logo Logo for VIS
Trenger selskapet ditt hjelp til å vokse raskere og sikrere?

Vekstprogrammer

VIS tilbyr ulike programmer for bedrifter som trenger å ta et nytt steg etter oppstartsfasen, og etablert industri som ønsker å utvikle seg videre. Målet er å øke veksten til selskapet ditt.

Vekstprogrammene blir arrangert i samarbeid med erfarne, eksterne partnere.

 – akseleratorprogram for bedrifter med internasjonalt vekstpotensial
100ScaleUps er programmet for deg med en bedrift som trenger å ta et nytt steg etter oppstartsfasen. Har du utfordringer knyttet til finansiering, produktdifferensiering og eiersammensetning? Ønsker du tilgang på et fagmiljø i verdensklasse som kan hjelpe bedriften din å vokse seg større og øke lønnsomheten? Da er 100ScaleUps programmet for din bedrift.

For hvem?
Norske bedrifter som ønsker hjelp til å realisere et internasjonalt vekstpotensial og bedrifter som allerede har internasjonal tilstedeværelse, men har behov for å utvide produktporteføljen eller se etter standardiseringsmetoder for å redusere kostnader.

Hva får du?
Alle bedriftene skal i løpet av 12 uker gjennom fem moduler. Modulene har fokus på å tilpasse og rigge bedriftenes forretningsmodeller for internasjonal vekst.

Hvor?
100ScaleUps gjennomføres i Handelshøyskolen BIs lokaler i Nydalen, Oslo og ved Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Boston.

Samarbeidspartnere
100ScaleUps er organisert av GCE Subsea, Investinor, Verdane, Handelshøyskolen BI og Massachusetts Institute of Technology og VIS.  Prosjektet er initiert av et universitetskonsortium bestående av Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Agder, Universitetet i Stavanger og NTNU.

Les mer om 100ScaleUps og meld deg på her.

– et intensivt akseleratorprogram for oppstartsselskaper innen akvakultur.
Hatch er verdens første akseleratorprogram med fokus på akvakulturindustrien. Programmet finner, utvikler og bidrar til å skalere talentfulle og innovative oppstartsbedrifter innen akvakultur, og legger til rette for en akvakulturindustri som er i stand til å møte global etterspørsel med bærekraftig vekst.

For hvem?
Programmet er åpent for akvakulturbedrifter fra hele verden, og varer i tre måneder.

Hva får du?
Programmet gir utvalgte selskap tilgang til inntekter og kapital gjennom bransjekontakter samt et globalt investeringsfellesskap med spesiell interesse for akvakultur. Hatch i Bergen blir arrangert som et samarbeid mellom Hatch, NCE Seafood Innovation Cluster og VIS.

Hvor?
Programmet gjennomføres på ulike geografiske steder.

Les mer om Hatch og meld deg på her.

Logoen til Hatch

 

– et intensivt vekstprogram for gründere og etablerte vekstselskaper i ulike bransjer

For hvem?
ACCEL er et intensivt, pedagogisk, utfordrende og morsomt innovasjonsprogram rettet mot gründere og etablerte vekstselskaper som jobber med innovative løsninger.

Hva får du?
Målet med ACCEL er å øke deltakernes progresjon og suksessrate gjennom et intensivt og gjennomprøvd program. Dette gjøres gjennom praktisk arbeid, gode verktøy, sparring med mentorer og læring av relevante metoder over en gitt periode.
ACCEL er velkjent når det gjelder anvendelse av beste og mest relevante metode og verktøy. Gjennom veiledning fra mentorer og praktisk opplæring i innovative metoder gir Accel deg de verktøyene du trenger for å bygge sterke og levedyktige forretningsideer.

Hvor?
ACCEL kan gjennomføre kurs i hele landet, avhengig av behov.

Samarbeidspartnere
VIS lanserte programmet ACCEL i 2011 sammen med NCE Subsea (nå GCE Subsea) og Høgskolen i Bergen (nå Høgskulen på Vestlandet). Siden den gang har flere hundre selskaper deltatt på programmer innen blant annet olje og gass, e-helse, sjømat, media og energi.
I 2018 ble spinoff-selskapet ACCEL Norge AS etablert, hvor VIS er medeier.

Les mer om ACCEL og send inn din søknad her.

Logoen til ACCEL

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Relaterte tjenester
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28