Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Tjenester > Vekstprogrammer
Trenger selskapet ditt hjelp til å vokse raskere og sikrere?

Vekstprogrammer

VIS tilbyr ulike programmer for bedrifter som trenger å ta et nytt steg etter oppstartsfasen, og etablert industri som ønsker å utvikle seg videre. Målet er å øke veksten til selskapet ditt.

Vekstprogrammene blir arrangert i samarbeid med erfarne, eksterne partnere.

 – akseleratorprogram for bedrifter med internasjonalt vekstpotensial
100ScaleUps er programmet for deg med en bedrift som trenger å ta et nytt steg etter oppstartsfasen. Har du utfordringer knyttet til finansiering, produktdifferensiering og eiersammensetning? Ønsker du tilgang på et fagmiljø i verdensklasse som kan hjelpe bedriften din å vokse seg større og øke lønnsomheten? Da er 100ScaleUps programmet for din bedrift.

For hvem?
Norske bedrifter som ønsker hjelp til å realisere et internasjonalt vekstpotensial og bedrifter som allerede har internasjonal tilstedeværelse, men har behov for å utvide produktporteføljen eller se etter standardiseringsmetoder for å redusere kostnader.

Hva får du?
Alle bedriftene skal i løpet av 12 uker gjennom fem moduler. Modulene har fokus på å tilpasse og rigge bedriftenes forretningsmodeller for internasjonal vekst.

Hvor?
100ScaleUps gjennomføres i Handelshøyskolen BIs lokaler i Nydalen, Oslo og ved Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Boston.

Samarbeidspartnere
100ScaleUps er organisert av GCE Subsea, Investinor, Verdane, Handelshøyskolen BI og Massachusetts Institute of Technology og VIS.  Prosjektet er initiert av et universitetskonsortium bestående av Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Agder, Universitetet i Stavanger og NTNU.

Les mer om 100ScaleUps og meld deg på her.

– et intensivt akseleratorprogram for oppstartsselskaper innen akvakultur.
Hatch er verdens første akseleratorprogram med fokus på akvakulturindustrien. Programmet finner, utvikler og bidrar til å skalere talentfulle og innovative oppstartsbedrifter innen akvakultur, og legger til rette for en akvakulturindustri som er i stand til å møte global etterspørsel med bærekraftig vekst.

For hvem?
Programmet er åpent for akvakulturbedrifter fra hele verden, og varer i tre måneder.

Hva får du?
Programmet gir utvalgte selskap tilgang til inntekter og kapital gjennom bransjekontakter samt et globalt investeringsfellesskap med spesiell interesse for akvakultur. Hatch i Bergen blir arrangert som et samarbeid mellom Hatch, NCE Seafood Innovation Cluster og VIS.

Hvor?
Programmet gjennomføres på ulike geografiske steder.

Les mer om Hatch og meld deg på her.

Logoen til Hatch

 

 Hvem tilbyr vi denne tjenesten til?
  • VIS hjelper deg videre
Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Relaterte tjenester
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28