Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Marineholmen Makerspace
VIS logo Logo for VIS

Marineholmen Makerspace

– verkstedet for skapere som vil lage, bygge, reparere, dele ideer og lære

Marineholmen Makerspace er et fullverdig verksted hvor du får du tilgang til verktøyet, maskinene, kursene og kompetansen du trenger for å skape noe selv. Her får du ta del i et kreativt miljø hvor du kan skape, utveksle erfaringer og bygge nettverk med andre skapere.

Hos oss får du tilgang til 420 kvm med alt du trenger – inkludert blant annet 3D-printere, laserkuttere, CNC-maskin, symaskiner og loddebolt. Vi arrangerer også en rekke kurs, blant annet i bruk av utstyret i Makerspace.

For hvem?

Marineholmen Makerspace er for alle som er nysgjerrige og ønsker å utvikle sin egen kreativitet, og de som ønsker seg tilgang til verktøy, maskiner og utstyr som trengs for å bygge, teste og utvikle.

Alle kan bli medlem i Makerspace. Vi tilbyr medlemskap til enkeltpersoner, oppstartsselskaper og etablerte selskaper, og vi tilbyr også andre løsninger etter behov.

Hvor?

Marineholmen Makerspace befinner seg i innovasjonsmiljøet på Marineholmen, med egne lokaler langs sjøkanten. Adressen er Thormøhlensgate 41, 5006 Bergen (OBS: Inngang fra sjøsiden).

Hvordan får du tilgang?

Du kan lese mer og bli medlem i Marineholmen Makerspace her.

Historien

Etableringen av et Makerspace på Marineholmen ble initiert av gründere i oppstartsmiljøet rundt VIS og personer tilknyttet Bergen Makers. Det var et tydelig sammenfallende behov mellom gründerne, Bergen Makers og VIS sine ønsker. Marineholmen Makerspace var frem til 1. september 2018 et samarbeidsprosjekt mellom VIS og Bergen Makers. Nå er det Marineholmen Makerspace Drift AS som drifter det flotte verkstedet sammen med sine kreative medlemmer. VIS er fortsatt medeier og støttespiller.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Samarbeidspartnere
Logo
Logo
Logo
Partnere
Logo for Hordaland Fylkeskommune
Logo for Bergen Kommune
Logo for Marineholmen
Relaterte tjenester
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28