Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Testfasiliteter – styrker din konkurranseevne
VIS logo Logo for VIS

Testfasiliteter – styrker din konkurranseevne

Produkter må testes. Hos VIS har du tilgang til testfasiliteter som tilpasses hvert behov. Evnen til raskt å ta i bruk ny teknologi og nye metoder er avgjørende for bedriftens konkurransekraft.

Marineholmen Makerspace er et fullverdig verksted hvor du får du tilgang til verktøyet, maskinene, kursene og kompetansen du trenger for å skape noe selv.

Katapult-sentrene gjør det enklere for innovative bedrifter å utvikle prototyper, teste, simulere og visualisere, slik at ideer utvikles raskere, bedre og med mindre risiko. Katapult-sentrene får offentlig støtte for å bistå små og mellomstore bedrifter over hele landet.

Marineholmen Makerspace er et fullverdig verksted hvor du får du tilgang til verktøyet, maskinene, kursene og kompetansen du trenger for å skape noe selv. Her får du ta del i et kreativt miljø hvor du kan skape, utveksle erfaringer og bygge nettverk med andre skapere.

Du får tilgang til 420 kvm med alt du trenger – inkludert blant annet 3D-printere, laserkuttere, CNC-maskin, symaskiner og loddebolt.  En rekke kurs, blant annet i bruk av utstyret i Makerspace, arrangeres jevnlig.

Sustainable Energy Catapult Centre  tilpasser ulike tilbud til bedriftens særskilte behov – enten målet er å optimalisere en funksjon eller å ta innovasjonsprosjektet hele veien fra konsept til produktet er klart for markedsintroduksjon.

Leveransen kan bestå av noen timers møte, problemløsning i workshop, mindre tester i labskala, – eller lengre løp over uker eller måneder med utvikling av en prototype og testing.

Ocean Innovation Norwegian Catapult (OINC) er et nasjonalt test-, simulerings- og visualiseringssenter for effektiv prototyp-utvikling og verifisering av nye løsninger for blå vekst og grønn omstilling i havnæringene.

Her kan du leie utstyr, kompetanse og lokaler – slik at bedriften din kan teste, stimulere og visualisere teknologier, komponenter, produkter, løsninger, tjenester og prosesser.

OINC er også et knutepunkt mellom næringslivet og kompetansemiljøer, og kan gi opphav til nye relasjoner og grunnlag for videre samarbeid.

Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28