Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Registrer ditt biologiske forskningsmateriale
VIS logo Logo for VIS

Registrer ditt biologiske forskningsmateriale

VIS har en avtale med Inven2 Biologics som gir forskere hos våre eiere og partnere mulighet til å registrere forskningsmaterialene sine på Inven2 Biologics. Vi hjelper deg med å registrere produktet og er ansvarlig for markedsføring, salg og juridiske spørsmål.

Har du unike antistoffer, vektorer, dyrestammer eller andre forskningsmaterialer?  Ønsker du å gjøre dine unike molekylærbiologiske materialer og teknikker tilgjengelig for lisensiering på Inven2 Biologics sin nettportal? Vi veileder deg gjennom prosessen.

Inven2 Biologics er en samling av ikke-kommersielle forskningsmaterialer, inkludert antistoffer, proteiner, vektorer, cellelinjer og dyrestammer. Dette gir forskere muligheten til å tilby sine unike materialer til potensielle samarbeidspartnere og industri. Inven2 Biologics er en mulighet til å delta i en ny form for markedsføring og nettverksbygging.

Du beholder alltid rettighetene til forskningsmaterialene dine når de registreres på Inven2 Biologics.

Fordeler:

  • Økt tilgjengelighet: Inven2 Biologics gjør forskningsmaterialene dine tilgjengelig globalt, for hele det vitenskapelige miljøet i akademia og industri.
  • Enkelt: VIS tar seg av hele prosessen, slik at du kan fokusere på forskningen din. Du blir bare kontaktet når det kommer inn en bestilling på forskningsmaterialet ditt.
  • Økonomisk avkastning: Alle inntekter fra lisensieringer blir fordelt i henhold til standardavtaler hos våre eiere.
  • Ikke-eksklusive vilkår: Bidra til at ingen organisasjoner får monopol på å levere forskningsmaterialer. Du kan fortsatt distribuere forskningsmaterialene dine som tidligere til akademiske samarbeidspartnere under en standard materialoverføringsavtale (MTA).

Les mer om Inven2 Biologics her. www.inven2biologics.com

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28