Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > Vrtua

Vrtua

Vrtua representerer morgendagens virtuelle teknologi innen olje, gass, marine, vind og bygg. Vrtuas skybaserte løsninger er nøkkelen til optimalisert drift, kostnadsreduksjon og konkurransekraft, uavhengig av bransje. Kombinasjonen av innovativ teknologi og metodikk for virtuelt samarbeid gir vrtua en unik posisjon opp mot konkurransen globalt.

Vrtua består av et erfarent og strategisk dyktig team med kompetanse fordelt på IT og utvikling, økonomi, merkevare og PR, UX og design. I tillegg har flere av selskapets gründere mangeårig erfaring med oppstartsselskap og skalering av SaaS inn mot det internasjonale markedet.

Hovedressurs er selskapets grunnlegger, Selva Kumar. Kumar har over 10 års erfaring fra store olje- og gassleverandør selskaper og er sertifisert prosjektleder med bred erfaring fra prosjekter innen olje og gass, marine, havvind og telekom i Europa, Midt-Østen, Afrika og Australia. Selva har også erfaring fra produkt- og programvareutvikling, og har blant annet utviklet BI-rapporteringsløsninger for ABB. Hans lidenskap for innovasjon har også ledet ham til et MSc-program i innovasjon og entreprenørskap ved Høgskulen på Vestlandet, hvor han ble tildelt «Framostipendedet» av universitetet for sin idé – vrtua.

Kontakt
Selva Kumar (CEO / Founder)
+47 989 98 989
selva@vrtua.net

Eierskap
ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28