Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > Friskus.com – Aktiviteter og frivillige oppdrag nær deg

Friskus.com – Aktiviteter og frivillige oppdrag nær deg

Friskus samarbeider med norske kommuner om et felles verktøy for kultur, helse og omsorg, NAV, frivillig- og frisklivssentraler, samt lag og organisasjoner.

På Friskus.com kan du holde deg oppdatert på hva som skjer nær deg, delta på arrangement og frivillige oppdrag, eller organisere egne arrangement via din organisasjon. Endelig er det enkelt å se hva som skjer nær deg!
Friskus samarbeider med norske kommuner om et felles verktøy for kultur, helse og omsorg, NAV, frivillig- og frisklivssentraler, samt lag og organisasjoner. Formålet er å stimulere til aktivitet og frivillighet, og sørge for at innbyggere har enkel tilgang til å se hva som foregår i sitt nærmiljø. På friskus.com kan alle lag og organisasjoner, og kommunale avdelinger, legge ut aktiviteter og frivillige oppdrag – og innbyggere kan gå inn og melde seg på. Plattformen inneholder også en oversikt over alle lag/organisasjoner og kommunale avdelinger i kommunen.  I tillegg digitaliserer vi ulike tilskuddsordninger til barn og unge, blant annet Fritidskortet og Aktivitetskortet/Kulturkortet.

 

Les/se mer, her:

 

Kontaktinfo: post@friskus.com

Nettside produkt: friskus.com

Nettside firma: friskusas.no

Facebook: Friskusnorge

Linkedin: Friskus sosial entreprenør

Instagram: Friskusnorge

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28