Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > HAVlunsj: Hvorfor glemmes sjømaten i debatter om mat, helse og klima?

HAVlunsj: Hvorfor glemmes sjømaten i debatter om mat, helse og klima?

31
august
11:30 – 12:30
Mellomrommet, VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen

Velkommen til høstens første HAVlunsj, med tema:

Debatt: Hvorfor glemmes sjømaten i debatter om mat, helse og klima?

Selv om vi har rikelig av verdens beste sjømat og den er bra for både kroppen og klima, så blir sjømaten ofte oversett i debatter om mat, helse og klima. Hvorfor er det slik? Vi hat tatt med oss 3 spennende gjester for anledningen:

  • Rune Ellingsen, redaktør i Kystmagasinet
  • Randi Ødegård, salgsdirektør i Norges Sildesalgslag
  • Olve Grotle, fiskeripolitisk talsmann i Høyre
  • Monica Sanden, forskningssjef hos Havforskningsinstituttet

Debatten ledes av Kjersti Sandvik fra Fiskeribladet/DN Media Group.

Det vil bli servert gratis lunsj.

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime CleanTech.

 


31
august
11:30 – 12:30
Mellomrommet, VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28