Velkommen til høstens første HAVlunsj, med tema:
Debatt: Hvorfor glemmes sjømaten i debatter om mat, helse og klima?
Selv om vi har rikelig av verdens beste sjømat og den er bra for både kroppen og klima, så blir sjømaten ofte oversett i debatter om mat, helse og klima. Hvorfor er det slik? Vi hat tatt med oss 3 spennende gjester for anledningen:
- Rune Ellingsen, redaktør i Kystmagasinet
- Randi Ødegård, salgsdirektør i Norges Sildesalgslag
- Olve Grotle, fiskeripolitisk talsmann i Høyre
- Monica Sanden, forskningssjef hos Havforskningsinstituttet
Debatten ledes av Kjersti Sandvik fra Fiskeribladet/DN Media Group.
Det vil bli servert gratis lunsj.
HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime CleanTech.