Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > VIS Demo Day 2020 -UTSATT
Publimum i auditorium ser på skjerm
EFOTO: Margrethe Vikan Sæbø
Energi - Teknologi - Samfunn - Hav

VIS Demo Day 2020 -UTSATT

11
mars
VIS – DaVinchi
Thormøhlensgate 51
Bergen

9. mars 2020

I lys av de siste dagers utvikling og risikovurderingen norske helsemyndigheter gjør vedrørende koronaviruset har VIS valgt å utsette Demo Day på ubestemt tid. Arrangementet skulle vært gjennomført onsdag 11. mars.

——-    ——    —–

Vi håper å finne ny dato for arrangementet så fort som det er mulig og håper at vi ser alle påmeldte når ny dato er satt for arrangementet.

Sammen med gode samarbeidspartnere arrangerer VIS også i år Demo Day for investorer og investeringsmiljøer. I løpet av dagen vil  nærmere 50 selskaper fra 4 ulike bransjer presentere seg.

Hensikten med arrangementet er å koble  lovende selskaper med samarbeidspartnere eller investorer. Selskapene får vise seg frem i løpet av en 5 minutter lang presentasjon. Deltakerne kan avtale møter og møtes i etterkant av presentasjonene.

I fjor presenterte 45 selskaper seg og det var en stor suksess. Vi brenner for samarbeid og har i år invitert med flere aktører som til daglig jobber med innovasjon-og tidligfaseselskaper fra hele Norge. Oppdatert liste over deltakere vil bli distribuert til påmeldte.

Arrangementet er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Siva, DnB, Connect Norge og VIS.

Hvem kan delta?

Demoday er en dag hvor vi kobler lovende oppstartsselskaper med kapital. For at dagen skal bli mest mulig nyttig, både for oppstartselskapene og investorer, ønsker vi miljøer med penger i auditoriet. Vi inviterer derfor ulike investornettverk, engleinvestorer og såkornmiljøer til å delta.

Privatpersoner som er nysgjerrig og har midler til å investere i tidligfase-selskaper kan også melde  seg på. Du vil løpet av dagen bli presentert for ulike aktører som kan hjelpe deg å orientere deg i dette miljøet, og kanskje koble deg med andre investorer for en co-investering.

Hvem investerer?

Det er ingen garanti for at det vil skje investeringer i selskapene som presenterer seg. Det viktigste er at selskaper kommer i dialog med investorer som fatter interesse i produkt, tjenesten eller teamet. Arbeidet knyttet til investeringer skjer i etterkant av Demoday. Flere aktører som er tilstede kan gi råd og veiledning på hvordan man går frem for å være med på en eventuell investeringsrunde. Det vil også bli satt av en pott fra presåkornmidlene som VIS  investerer på vegne av Innovasjon Norge.

Hvilke selskaper vil jeg få se?

Selskapene er tidligfase- høy-kvalitetsbedrifter som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøer i Norge. Disse bedriftene har vist at de er svært levedyktige over tid, og leverer teknologi i verdensklasse. Det er selskaper som er vurdert som lovende og vil enten være i gang med å hente inn kapital eller planlegger å gjøre det i nærmeste fremtid. Det er selskaper med lovende teknologi, stort vekst- og markedspotensial, samt et godt team!

Du finner mer informasjon, kontaktinfo og påmelding her.

Husk å melde deg på via påmeldingsskjema.

Vi avslutter en innholdsrik og hektisk dag med «etterfest» på den restauranten «Lanternen» like om hjørnet!

Hans Fredrik Hag kan svare på spørsmål rundt arrangementet    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28