Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > Manglende innovasjonssatsing på NHH
VIS logo Logo for VIS

Manglende innovasjonssatsing på NHH

I kronikken «NHH må våkne fra dvalen» blir det satt fokus på viktigheten av innovasjon og entreprenørskap i fremtidens Norge. Forfatterne skriver at NHH snarest må komme på banen, og foreslår blant annet fag som formidler praktisk erfaring i oppstart av nye virksomheter.
20.03.2013

Kronikken er skrevet av Hermund Haaland (daglig leder i Tankesmien Skaperkraft og tidligere leder av Start NHH) og Silje Andersen (leder av Start NHH).

De trekker frem Norges plassering på Europas ledende innovasjonsindeks – der vi ligger på en middelmådig 17. plass mens både Sverige og Finland troner på toppen. Nabolandene våre satser hardt på utdannelser og utvikling av både entreprenører og vekstbedrifter i skjæringspunktet mellom næringsliv, forsknings- og utdanningsmiljøer – og det gir uttelling.

Det er ikke tvil om at det også her i landet ligger en unik mulighet i videreutviklingen av innovasjon og entreprenørskap blant fremtidens spirer. Kronikkforfatterne avslutter med en oppfordring til rektorkandidatene: «Det er å forvente at rektorvalget ved NHH til våren vil bidra til å løfte fremtidens verdiskaping høyere på agendaen ved skolen enn det som har vært tilfelle til nå.»

BTO ser frem til videre debatt!

Kronikken kan leses her.

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28