Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > – ACCEL programmet verdifullt, uttaler potensiell investor til Dagens Næringliv under eksamen i ACCEL Boring og Brønn
VIS logo Logo for VIS

– ACCEL programmet verdifullt, uttaler potensiell investor til Dagens Næringliv under eksamen i ACCEL Boring og Brønn

Fem gründerselskap valgt ut til å delta i grunderprogrammet ACCEL Boring og Brønn hadde eksamen i forrige uke, der de presenterte forretningsplan overfor potensielle investorer. ACCEL- programmet er utviklet og ledet av BTO, denne gang var kurset spesialtilpasset oljebransjen, nærmere bestemt boring og brønn. Analytiker Karen Thorsen Vatnamot i Energy Ventures synes ACCEL-programmet der gründere først får mentorhjelp og til slutt får presentere seg for potensielle investorer er verdifullt. Les hele oppslaget i Dagens Næringsliv her
31.10.2012

Les hele oppslaget fra onsdag 31. oktober her (ikke lenger tilgjengelig). 

Dagens Næringsliv har også intervjuet gründer Asle Ravnås i GODE-IP (Global Organic Energy). Ved bruk av bakterier skal selskapet plugge og stoppe vanngjennomslag i oljereservoarer for å hente ut mer gjenværende olje. – Alle milepæler er nådd, inkuldert 50% støtte av første fase. Jeg er idag ute etter 71 millioner kroner over fem år og en til tre operatører som vil ta oss ut på sokkelen og prøve teknologien, sier Ravnås i sin presentasjon.

I tillegg til gründerne, har 15 studenter fra Universitetet i Stavanger og 22 mentorer fra sponsorer og rådgivere har deltatt.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28