Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Demo Day + 100 Pitches = Sant

Demo Day + 100 Pitches = Sant

Årets gladnyhet er at Demo Day Vestland inngår nytt samarbeid med Norges største pitchekonkurranse, 100 Pitches. I år blir selskaper som deltar på Demo Day Vestland også med i konkurransen om en premie på 200 000 kr.
06.07.2022
– Da vi fikk første spørsmålet om Demo Day Vestland var interessert i samarbeid med 100 Pitches kom det raskt en rungende ja! sier prosjektleder Ove Gjelsvik.

Samarbeidet betyr at deltakende oppstartsselskaper til Demo Day Vestland ikke bare skal konkurrere om investorene i salen sin oppmerksomhet, men også muligheten til å delta i den nasjonale finalen til 100 Pitches 29. september.

– Alt som kan bidra til at Demo Day Vestland styrkes som møteplass for å løfte frem investorklare startups og innovasjonsprosjekter er positivt for Vestland, fortsetter Ove Gjelsvik.

Regionens viktigste møteplasser

100 Pitches er Norges største pitchekonkurranse for investorklare oppstartsselskaper og det er også krav om at deltakerne har et aktivt forhold til FNs bærekraftsmål.

– Når vi skulle ha regional finale for 100 pitches samme uke som Demo Day Vestland, tenkte vi det måtte være perfekt å slå sammen disse to viktige arrangementene, og sammen løfte frem de aller beste selskapene fra regionen vår, forteller vekstekspert Maria Bøthun.

Hun er ansvarlig for gründer – og vekstsatsningen til DNB på Vestlandet. I tillegg sitter hun også i juryen for semifinalen i 100 pitches.

– Demo Day Vestland er et fantastisk arrangement og en av regionens viktigste møteplasser i tillegg til DNB NXT. Det gir en unik mulighet for de mest spennende gründerselskapene vi har her på Vestlandet til å presentere seg for investorer.

Vestlandet på topp

Finalen til 100 Pitches Oslo finner sted under Innovation Week 26. – 29. september. De siste fire årene har tre av fire vinnere av 100 Pitches vært fra Vestlandet. Det lover godt for årets deltakere, som konkurrerer om en hovedpremie på 200 000 kroner.

– For deltakerne på Demo Day Vestland vil mye være likt, men det vil bli stemt frem to gründere som går videre til 100 pitches i Oslo, sier Maria Bøthun.

Hun håper at samarbeidet 100 Pitches og Demo Day Vestland vil gi enda større geografisk bredde på scenen og i salen.

– Jeg håper å se flere tidligfaseinvestorer og kvinnelige investorer i salen. Det er viktig at vi evner å tiltrekke oss investorer fra hele landet, også internasjonalt, til et arrangement som Demo Day, forteller hun

– Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet med 100 pitches, og ikke minst DNB som mangeårig partner og støttespiller til Demo Day Vestland, sider Ove Gjelsvik.

Ønsker du å presentere ditt selskap på årets Demo Day Vestland og 100 Pitches? Mer informasjon og påmelding finner du her.

Egen påmelding for investorer finner du her.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28