Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Søk opptak til Gründer Academy nå!

Søk opptak til Gründer Academy nå!

Har du en ambisiøs gründeridé du ønsker å ta til nye høyder? Nå har du sjansen til å delta på et tre måneders akseleratorprogram som hjelper din idé videre. Som deltaker får du hjelp fra engasjerte og dedikerte forretningsutviklere, får delta på et vidt spekter av faglige og sosiale arrangementer, og blir en del av et nasjonalt gründer- og kompetansenettverk.
16.08.2021

GründerAcademy gjennomføres i regi av SR Bank, i partnerskap med VIS i Bergen, Innoventus Sør i Kristiansand, Validè i Stavanger og TheFactory i Oslo. 40 selskaper får muligheten til å delta, og regningen? Den er allerede betalt av SR-bank.

Så, hva venter du på? Søk opptak til GründerAcademy Bergen her!

Hvem leter vi etter?

Gründer Academy er et program for gründere i alle bransjer. Vi ser spesielt etter gründere som er i en tidlig fase, og som:

 • Ønsker å utvikle egne produkter og konsepter
 • Ønsker hjelp til å konkretisere og utforske en produktidé eller konsept
 • Ønsker hjelp til å få struktur og fart i prosjektet
 • Ønsker å bidra til delingskultur mellom gründere

Gründer Academy kan være et naturlig sted å starte for gründere som senere ønsker å delta i vekstprogrammene i VIS Nyskapingsparken, VIS Mediekuben og VIS Fintech Room.

Hva får du?

 • Kundeinnsikt og hjelp til å skreddersy produktet ditt
 • Hjelp til å ta viktige valg for videre skalering
 • Kontakt med de rette leverandørene, kundene og kapitalkildene
 • En «Demo Day» der du får presentert selskapet for investorer og ledere
 • Mulighet til å vinne Gründer Academy Bergen og Gründerstipendet verdt 50 000 kr til å utvikle selskapet ditt, og videre den nasjonale Gründer Academy-prisen verdt 250 000 kr
 • Plass i et kontorfellesskap med moderne kontorfasiliteter
 • Egne avtaler med rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi og finansiering
 • Invitasjon til sosiale og faglige arrangement

 

Hva kreves av deg?

GrunderAcademy er et tre måneders intensivt akseleratorprogram som krever dedikert arbeid fra din side for at vi skal kunne hjelpe deg å realisere din idé.  Nasjonale forelesninger og workshops vil foregå digitalt med alle 40 selskaper. Lokale samlinger vil finne sted i VIS sine lokaler, hvor du også får tildelt kontorplass under hele programmet. Motivasjon, aktiv deltakelse og åpenhet for innspill er avgjørende for et godt utbytte av programmet.


Hva sier tidligere deltakere om programmet?

–  Gründer Academy var en svært givende opplevelse som virkelige ble startskuddet for selskapet vårt. Programmet ble en katalysator som hjalp oss med å ta ideen om en nettbasert markedsplass for lokalmat til å bli en ekte start-up. Vi ble guidet gjennom mange av de mest kritiske fasene enhver start-up møter. Hjelpen og støtten man får gjennom disse fasene, gjør at en raskere kan videreutvikle bedriften. Å bli en deltaker av et aktivt miljø med andre ivrige og dyktige gründere, var viktig for å pushe oss fremover. Det er tydelig at det oppstår synergier i slike miljøer. Viljen til å hjelpe og støtte hverandre er betryggende når man møter på utfordringer, da man føler man ikke er alene.  Alexander Muri, Tastebuds AS

–  Gründer Academy var et intensivt og enormt lærerikt program som legger opp til at du skal lykkes. Det gav oss en verdifull verktøykasse til å finne vår «product market fit» og tilpasse forretningsmodellen vår deretter. Vi lærte oss å bli veldig kunde- og problemfokusert, som har hjulet oss i å bygge en skalerbar forretningsmodell med kunden i fokus. Uten kunden og problemet i fokus, blir det vanskelig å bygge skalerbar business.  Du lærer ikke bare mye om å starte selskap, men du danner nettverk, lærer mye om deg selv og går ut av komfortsonen. Hvis du er interessert i personlig utvikling og ønsker å utvikle din ide eller ta ditt oppstartsselskap til det neste steget er dette en erfaring du ikke vil være foruten!  Vilde Regine Tellnes, Healthy Eats

Søk opptak til GründerAcademy Bergen her!


Vil du vite mer? K
ontakt Sara Schreiner (ssc@visinnovasjon.no) for spørsmål

 

Kontakt oss


  ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28