Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > ShAIRskills gründerråd
Nå: Når livet som grunder blir vanskelig tar Ida seg en tur på fjellet. Foto: Privat

ShAIRskills gründerråd

Ida Sætersdal har alltid gått litt sine egne veier. Hun ble journalist for å gjøre en forskjell, og har alltid valgt arbeidsgivere som er mer idealistiske enn andre.
05.02.2020

Jeg har tatt mange alternative valg i livet. Jeg har ikke alltid hatt en plan, men har alltid vært opptatt av å prøve nye ting og å jobbe hardt.

shAIRskills har vokst frem som et barn av de jobbene jeg har hatt. Jeg har alltid vært opptatt av å skape resultater sammen med andre. Det er dette plattformen shAIRskills handler om – at det bare blir bedre om en deler. Gjennom shAIRskills kan et selskap låne kompetanse som andre selskaper ønsker å dele, eller de kan dele på ansatte som har den kompetansen andre selskaper trenger. 

Idealismen i det vi holder på med, det å ikke sitte på hver sin tue men å dele kunnskap mellom hverandre, det brenner jeg for. Dette er også noe jeg ser igjen hos VIS Mediekuben. Jeg ble veldig positivt overrasket over miljøet til VIS. Det er først etter at vi flyttet inn hos dere at vi virkelig har fått dreis på det. Det å komme inn til dere har gitt en vanvittig boost for oss. Her opplever jeg at alle heier på hverandre, og at vi blir fulgt opp av VIS og av medgründere som er oppriktig interesserte. En blir utfordret på områder som en kanskje ikke har blitt utfordret så mye på før.

Folk synes det vi holder på med er tøft, det at vi tør å prøve noe annet. Utholdenhet er kanskje den største utfordringen – det er ikke alltid ting går som en har tenkt. Når ting blir vanskelig tar jeg meg en tur på fjellet. Det hjelper alltid å komme seg ut og få frisk luft.

Idas gründerråd:

Husk at ethvert møte er et viktig møte, selv om det ikke gir så mange resultater. Gå ut og fortell folk hva du holder på med, det vil på sikt hjelpe deg. Det å tørre å møte verden av og til. Og å dele.

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28