Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Skaffe kunder
VIS logo Logo for VIS

Skaffe kunder

Har du startet eller er du i ferd med å starte for deg selv? Noe av det viktigste du gjør, er å komme i kontakt med potensielle kunder. VIS kan bistå deg med dette.

Du ønsker kanskje å samarbeide med større aktører eller å drive for deg selv. Det kan være du vil operere i stor skala eller holde det lite og oversiktlig. Eller du vurderer om du bør lisensiere ut ideen din eller starte et eget selskap for å selge på egenhånd.

Mange bedrifter ønsker å ha mulighet til å utvikle produktet sammen med deg for å få et best mulig resultat – som også er tilpasset deres behov. VIS kan sette deg i kontakt med slike gode første kunder, og dette kan være dyttet du trenger for å komme i gang.

Den første kunden kan være viktig for selskapet ditt. En god første kunde forventer ikke å få levert en perfekt løsning fra første dag, men vil heller bidra til å utvikle produktet eller tjenesten sammen med deg.

VIS ønsker å hjelpe deg med å finne ut hvem du bør ringe først. Basert på vår lange erfaring kan vi gjøre en vurdering av hvilke selskaper som kan være villige til å engasjere seg i et samarbeid for å utvikle produktet eller tjenesten din til det bedre.

Noen ganger kan det være vanskelig å vite om du bør etablere et selskap eller lisensiere ut løsningen til eksisterende næringsliv. Det er som regel de to mest aktuelle løsningene når du har et nytt produkt eller en ny tjeneste som du ønsker å lansere. VIS har lang erfaring med begge alternativene og kan gi nyttige innsikt når du skal velge hvilken forretningsmodell som passer deg best.

Relaterte tjenester
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28