Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Oppstartsprogrammer > VIS Nyskapingsparken
VIS logo Logo for VIS

VIS Nyskapingsparken

VIS Nyskapingsparken er en inkubator for gründere og nyoppstartede bedrifter med vekstpotensial og høy grad av innovasjon. Hos oss får du tilgang på din bransjes beste mentor og tett oppfølgning fra våre erfarne forretningsutviklere.

VIS Nyskapingsparken er et velprøvd oppstartsprogram hvor vårt mål er å gi nyoppstartede bedrifter en raskere og sikrere vei fra etablering til vekst. Dersom du blir tatt opp i oppstartsprogrammet vårt, forventer vi at du satser på ideen din, og du forplikter deg til å bidra i fellesskapet.

Hvem passer dette for?

Programmet egner seg for nyskapende oppstartsselskaper innenfor ulike bransjer. Du kan delta i oppstartsprogrammet til VIS Nyskapingsparken i inntil to år.

Ta kontakt med oss

 

Hva får du?

 • Rådgiving innen forretningsutvikling, strategi, økonomi, markedsføring og salg, rekruttering, kommunikasjon og kapitalinnhenting
 • Tilgang til et bredt nettverk innen:
  • Forsknings- og utviklingsmiljø
  • Investormiljø
  • Industri, samarbeidspartnere og næringsklynger
  • Støtteapparat
 • Tilgang til verktøy og maler
 • Egne avtaler med og rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi, finansiering og digital markedsføring
 • Presentasjon- og pitchetrening
 • Invitasjon til faglige og sosiale arrangementer
 • Fellesskap med andre gründere, med god delingskultur og fokus på felles kompetanseutvikling.
 • Moderne kontorfasiliteter

Hvor?

Inkubatoren ligger på Marineholmen i Bergen. Her finner du en rekke andre aktører innen innovasjon og entreprenørskap. Vår adresse er Thormøhlens­gate 51, 5006 Bergen.

 

Siva-partner

VIS er Siva-partner og deltar i det nasjonale inkubatorprogrammet til Siva. Inkubasjonsprogrammet skal utvikle fremtidens næringsliv gjennom å identifisere, videreutvikle og kommersialisere gode ideer til nye bedrifter og gi ny vekst i etablert næringsliv. Hovedmålet er økt nasjonal verdiskapning. Siva bidrar gjennom inkubasjonsprogrammet med tilskudd, kompetanse og nettverk.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Bilde av Cecilie Hauge Ågotnes
– Miljøet her er unikt. En god samling gründere innen ulike felt gjør at en får tilgang til mye kunnskap og mange ekstra "kollegaer", i tillegg til fantastiske rådgivere.
Cecilie Hauge Ågotnes
Gründer av CanCannotEat
Bilde av Trond Marøy
– Gjennom Nyskapningsparken har vi fått et vidstrakt nettverk og tilgang på profesjonelle rådgivere samlet på ett sted. Det er også et stort gode å dele arbeidshverdag med likesinnede gründere. Her sitter man "midt i smørøyet".
Trond Marøy
Gründer av Estro
Partnere
Logo for DNB
Logo for SANDS
Logo for Awa
Logo for Bookkeeper
Logo for NCE Seafood
Logo for NCE Maritime CleanTech
Logo for NCE Media
Logo for Finance Innovation
Logo for Marineholmen Makerspace
Logo for Inventas
Logo for Connect Vest
Logo for Hordaland Fylkeskommune
Logo for Bergen Kommune
Logo for Marineholmen
Logo for Innovasjon Norge
Relaterte tjenester
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28