Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

VIS logo Logo for VIS
Mediekuben i Media City Bergen.

VIS Mediekuben

VIS Mediekuben er landets eneste oppstartsmiljø for media og medieteknologiselskaper. Hos oss får du tilgang til bransjens beste mentorer og tett oppfølging fra våre erfarne forretningsutviklere i Media City Bergen.

Mediekuben ble startet av Universitetet i Bergen, NCE Media og VIS i 2017.  I VIS Mediekuben får du tilgang til bransjens beste mentorer og tett oppfølging fra våre erfarne eksperter.

Hvem passer dette for?

VIS Mediekuben er rettet mot gründere og oppstartsbedrifter innen media og teknologi, som har en god idé med vekstpotensial, gjennomføringsevne og et ønske om å dele.

Det betyr at vi forventer vi at du satser på ideen din, og du forplikter deg til å bidra i fellesskapet, ivaretar en god delingskultur og fokus på felles kompetanseutvikling

Hva får du?

 • Rådgiving innen forretningsutvikling, strategi, økonomi, markedsføring og salg, rekruttering, kommunikasjon og kapitalinnhenting
 • Medlemskap i NCE Media inkl. tilgang til deres rikholdige Medielab, og tilbud om varierte faglige aktiviteter.
 • Tilgang til et bredt nettverk innen:
  • Forsknings- og utviklingsmiljø
  • Investormiljø
  • Industri, samarbeidspartnere og næringsklynger
 • Tilgang til verktøy og maler
 • Egne avtaler med og rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi, finansiering og digital markedsføring.
 • Presentasjonstrening
 • Invitasjon til faglige og sosiale arrangementer
 • Moderne kontorfasiliteter
 • Som medlem kan vi hjelpe deg med å få tilgang til fagmiljøene hos disse institusjonene.

Du kan delta i oppstartsprogrammet i VIS Mediekuben i inntil to år.

Hvor?

VIS Mediekuben holder til i 8. etasje i Media City Bergen. Vår adresse er Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen.

Vil du bli med?

Søk her
Siva-partner

VIS er Siva-partner og deltar i det nasjonale inkubatorprogrammet til Siva. Inkubasjonsprogrammet skal utvikle fremtidens næringsliv gjennom å identifisere, videreutvikle og kommersialisere gode ideer til nye bedrifter og gi ny vekst i etablert næringsliv. Hovedmålet er økt nasjonal verdiskapning. Siva bidrar gjennom inkubasjonsprogrammet med tilskudd, kompetanse og nettverk.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Bilde av Gudmundur Ebenezer
– Programmet har bidratt til å skape et fint miljø med godt samhold på tvers av bedriftene i VIS Mediekuben. Å være her gjør det lett å komme i kontakt med næringslivet i Bergen.
Gudmundur Ebenezer
Gründer, Lifekeys
Bilde av Monica Vaksdal
– Å være I en inkubator var veldig katalyserende for oss. Før vi kom hit leide vi oss i et felleskontorlokale, men uten rådgivning. Det ble en helt annen fart da vi kom til VIS. Jeg må innrømme at det er litt av hvert å ta tak i når det gjelder det å starte et selskap, og å utvikle et nytt produkt, som var ukjent for meg med fag- og mellomledererfaring. Vi har blant annet fått verdifull hjelp med å søke ‘soft money’, reisepenger, jobbe med forretningsmodellen og strategi med patent.
Monica Vaksdal
Gründer, Sknow
Partnere
Logo for SANDS
Logo for Zacco
Logo for NCE Media
Logo for Hordaland Fylkeskommune
Logo for Bergen Kommune
Logo for Innovasjon Norge
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28