Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Oppstartsprogrammer
VIS logo Logo for VIS

Oppstartsprogrammer

VIS legger til rette for at du skal lykkes. Vi tilbyr rådgiving fra eksperter med spisskompetanse innenfor en rekke viktige områder.

Er du gründer med nyskapende ideer, eller oppstartselskap med stort vekstpotensial og høy grad av innovasjon? Har du  gjennomføringsevne og et ønske om å dele?

Ved å benytte deg av våre ulike programmer får du tilgang til et stort nettverk og et helt unikt fellesskap med andre gründere som ønsker å lykkes like sterkt som deg.

Våre program er lokalisert på Marineholmen og i Media City Bergen.

 

Bli en del av vårt gründermiljø. Ta kontakt med oss
Siva-partner

VIS er Siva-partner og deltar i det nasjonale inkubatorprogrammet til Siva. Inkubasjonsprogrammet skal utvikle fremtidens næringsliv gjennom å identifisere, videreutvikle og kommersialisere gode ideer til nye bedrifter og gi ny vekst i etablert næringsliv. Hovedmålet er økt nasjonal verdiskapning. Siva bidrar gjennom inkubasjonsprogrammet med tilskudd, kompetanse og nettverk.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28