Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Tjenester > Kompetanseutvikling
VIS logo Logo for VIS

Kompetanseutvikling

Våre medarbeidere har omfattende erfaring innenfor innovasjon og verdiskaping og vil gjerne dele denne kunnskapen med deg.

Vi holder gjerne foredrag, seminarer og workshops tilpasset dine behov. Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan bidra til å heve kompetansen din.

For oss i VIS er det viktig å bidra til å skape gode møteplasser, inspirere, skape treffpunkt, og bygge en kultur for innovasjon og deling av kunnskap. Vi arrangerer derfor en rekke treffpunkt i samarbeid med gode partnere i regionen. Ønsker du å arrangere noe sammen med oss? Ta kontakt – vi er alltid åpen for å diskutere gode initiativer!

Noen eksempler på treffpunkt er:

  • Innovasjonsuken OPP
  • HAVlunsj
  • Venture Cup
  • Bergen Brainstorm
  • Startup Weekend

VIS har lang erfaring med forhandling av avtaler og lisensiering. Vi har både intern juridisk kompetanse og samarbeidsavtaler med erfarne selskaper.

Vi kan være din støttespiller når ideen din skal ut i verden. Vi sikrer trygge og gode avtaler og hjelper deg å unngå fallgruvene.

Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28