Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > UTILE: EU-helseinnovasjonsmarkedet
VIS logo Logo for VIS

UTILE: EU-helseinnovasjonsmarkedet

UTILE er en perfekt plattform for samarbeid mellom aktører innen biovitenskap og helsevesen, for å finne klynget informasjon og for å få oversikt over lovende forskningsresultater som har vært gjennom omfattende evaluering.

Er du involvert i FoU, forretningsutvikling eller kommersialisering innen biovitenskap og helse? Nå utvikles en elektronisk markedsplass som kan gjøre det enklere å foreta vurderinger og hjelpe deg med å utvide nettverket ditt. UTILE-prosjektet er interessant for alle aktører innen biovitenskapssektoren.

Både innovatører  og utviklere inviteres til å registrere seg på plattformen. I daglige, automatiserte løp vil potensielt interessante prosjektresultater bli koblet med registrerte medlemmer med en matchende profil.

Forskningsresultatene vil bli gruppert for å sikre en klar oversikt over teknologi og defragmentert informasjon. Markedet fungerer derfor som en one-stop-shop for alle typer vurderinger av verdier, som for eksempel partnerskapsmuligheter, forskningsmuligheter og forretningsmuligheter.

Markedet vil også inneholde tilleggsinformasjon, for eksempel europeiske patenter og vitenskapelige artikler.

VIS er i ferd med å evaluere prosjektets kommersielle potensial. Første runde av evalueringen er ferdig, og andre runde pågår. Ta kontakt med Malgorzata Barczyk hvis du har spørsmål.

<Tekstboks: Om selskapet>

UTILE -prosjektet (EU-Helse-innovasjonsmarkedet) finansieres av EU-kommisjonen under det europeiske H2020-forsknings- og innovasjonsprogrammet og koordineres av PNO Consultants. UTILE analyserer alle ferdige Helseprosjekter innenfor FP7 og H2020 og identifiserer de forskningsresultatene som har høyest potensial for ytterligere valorisering og utnyttelse.

UTILE fokuserer på bærekraftig utnyttelse av identifiserte forskningsresultater ved tidlig involvering av både etterspørsel (innovasjonsutviklere) og leverandører (innovasjonsleverandører). Den elektroniske markedsplassen oppfordrer til og fremmer dialog og samarbeid mellom innovasjonsutviklere og innovasjonsleverandører.

UTILE er et prosjekt som er finansiert av Europakommisjonen. 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 Research and Innovation program under Grant Agreement n° 733266.

 

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Fakta
Samarbeidspartnere
 • Koordinerer prosjektet - PNO Consultants B.V (Nederland)
 • VIS (Norge)
 • CiaoTech S.r.l. (Italia)
 • TTS Global Initiative (England)
 • Association of European Science & Technology Transfer Professionals (Nederland)
 • Ascenion GmbH (Tyskland)
 • Karolinska Institutet Innovations AB (Sverige)
 • LifeArch (England)
 • Europe Unlimited S.A. (Belgia)
 • Innovation Engineering SRL (Italia)
 • Europroject Ood (Bulgaria)
 • National Institutes of Health (USA)
Logo for Helse Bergen
ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28