Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > TicketCo (Alumni)
TicketCo-grunderne: Carl-Erik Michalsen Moberg og Kåre Bottolfsen.

TicketCo (Alumni)

TicketCo er kort fortalt billettkjøp gjort enkelt. Selskapet ønsker å gi brukerne bedre oversikt over markedsføringsbudsjettene, og kan brukes til alle typer billetter.

Billettkjøperne får elektroniske billetter med QR-kode tilsendt via epost eller sms, og disse skannes så ved inngangen ved hjelp av noe så enkelt som en iPad eller iPhone. Dermed er det ikke lenger behov for kostbare skannere, og om man har dørsalg elimineres i tillegg behovet for kassaapparat. Systemet integrerer forsalget og dørsalget via sømløse applikasjoner, og arrangøren kan kjøre ut komplette rapporter straks arrangementet er over. I tillegg kan man når som helst, både før og etter arrangementet, dykke ned i egne kundedata for å måle effekten av markedstiltakene eller hente ut kontaktadresser for direkte kontakt med publikum.

TicketCo ble en del av oppstartsprogrammet VIS Nyskapingsparken i 2011. Gründerne ønsket hjelp til å videreutvikle ideen og forretningsmodellen. Gjennom tett samarbeid med våre forretningsutviklere utformet gründerne selskapets strategi. VIS bisto med å finne investorer og rekruttere ansatte og styremedlemmer.  Gjennom VIS nettverk ble de introdusert til festivalarrangører og andre kunder slik at de fikk testet konseptet.

Gründere: Carl-Erik Michalsen Moberg, Kåre Bottolfsen og Hogne Sandanger.

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28