Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > Think Outside

Think Outside

Think Outside har utviklet Sknow - en liten radarsensor som kan settes på ski og som leser snøen under skikjøreren i ‘real time’.

Dataen er først og fremst beregnet for skikjørere som står utenfor løypen (fjellski, freeskiing og topptur), men viser seg å være attraktiv også for industrielle partnere som jobber direkte eller indirekte med snø og is. Les mer her om Sknow her

Think Outside er et oppstartsselskap som fokuserer på overføring av oljeutforskningsteknologi til nye markeder. Vi gjør dette gjennom:

INNOVASJON
Med vår bakgrunn fra oljeindustrien og entreprenørskap kombinerer vi vtekniske ekspertise med designthinking for å overføre teknologi og skape verdier på nye markeder.

BESLUTTSOMHET
Vi er en gruppe av teknologi- og friluftsliventusiaster med en visjonen og ambisjonen om å gjøre dristige ideer til levedyktige og lønnsomme virksomheter.

ERFARING
Vår kombinasjon av erfaring som teknikere, ledere, gründere og styremedlemmer gjør det mulig for oss å utføre de tekniske detaljene mens de strategiske beslutningene løses.

VIS har hjulpet Think Outside med å utforme forretningsmodellen og strategi, søke om patent, søke ‘soft money’, reisepenger og mye annet.

Gründere: Monica Vaksdal, Deborah Karlsen og Kelly Moulton

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28