Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > Svippin – Økt oppmøte og aktivitet i byene

Svippin – Økt oppmøte og aktivitet i byene

Svippin er en applikasjon utviklet av AltReal AS, hvor formålet er å øke oppmøte på ulike lokasjoner.

Svippin er en applikasjon som er utviklet av Svippin AS, hvor formålet er å øke oppmøte og aktivitet i byene. Applikasjonen viser brukere hvor det skjer, når det skjer og hva som skjer i byen deres! Når brukerne besøker Pins (markører) på kartet, generer de poeng som senere kan veksles inn mot unike goder i Svippin-Shoppen.

I dagens digitaliserte samfunn velger stadig flere forbrukere netthandel, streamingtjenester og hjemmelevering av mat fremfor å fysisk møte opp i ulike butikker, restauranter og aktivitetssentre. Svippin ønsker å bidra til å holde liv i byene ved at samarbeidspartnere og kunder oppføres som Pins på kartet i applikasjonen, hvor deres tilbud, arrangementer og events markedsføres mot en voksende brukermasse. Poengene brukerne samler inn ved oppmøte kan senere veksles inn mot reelle goder hos kundene igjen.

Prosjektet har vunnet flere priser, bla. Innovasjonsprisen fra Høgskulen på Vestlandet og Gründerhub-prisen 2019 i Bergen , samt mottatt støtte fra Innovasjon Norge og Norsk Forskningsråd. Prosjektet er nå i en beta-testningsfase med Os Sentrum.

To kvinner ser i kamera

Team

  • CEO Hana Colakovic – Master i innovasjon og ledelse, Bachelor i økonomi
  • CTO Michelle Sæther – Master i entreprenørskap, Bachelor i datateknologi
  • Utvikler Pål Gjerde – Dataingeniør
ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28