Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Prosjektportefølje > SVEMKO – lyddempere av kvalitet for rifler

SVEMKO – lyddempere av kvalitet for rifler

SVEMKO lager lyddempere til rifler med hovedfokus på demping, vekt, kvalitet og størrelse.

 

SVEMKO startet opp i 2011 da Mats Kleppe og Ole Asgeir Svenheim bestemte seg for å utvikle en lyddemper for rifler.

Målet var å slå «de beste». Dette mener vi å ha klart med demperen Hunter 1.0. Deres  fire hovedfokusområder har vært demping, vekt, kvalitet og størrelse.

For å sikre best mulig kvalitet har SVEMKO benyttet seg av det ypperste innenfor CNC-maskiner, konstruksjonsprogrammer og måleteknologi. Det siste året har SVEMKO jobbet med internasjonalisering av sine produkter, med hovedfokus på Tyskland og Østerrike i første omgang. De har inngått avtale med en stor distributør for disse landene, og har deltatt på flere messer i 2020 for å introdusere produktene i de nye markedene. Messene har vært en stor suksess og store ordrer har allerede kommet inn, noe som vil danne grunnlaget for den videre utviklingen av distribusjonsnettverket i Europa og resten av verden.

Fokus på utvikling er svært høyt, og SVEMKO har allerede fire hovedprodukter i sin portefølje, i tillegg til patenter på teknologien de bruker. Videre jobbes det nå med ny teknologi på flere spennende områder, hvor noen av produktene vil være klare for lansering allerede i begynnelsen av 2021. SVEMKO jobber også med å bygge opp et større team, samt starte opp egen produksjon på deler av porteføljen, i tillegg til egen maskinering av prototyper.

SVEMKO er en del av gründermiljøet i VIS Nyskapingsparken, der oppstartselskaper får hjelp til å bygge opp kompetansen de trenger for å vokse.

Kontakt: lgr@svemko.no

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28