Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Om oss > Praktikantprogram
VIS logo Logo for VIS
Praksis eller internship?

Praktikantprogram

Er du student med et ønske om innsikt og relevant arbeidserfaring? Hvert år tilbyr VIS praktikantstillinger til entusiastiske og talentfulle studenter med interesse for innovasjon.

VIS tilbyr praktikantstillinger til mellom fem og åtte studenter hvert studieår. De fleste praktikantene jobber som forretningsanalytikere, med oppgaver som spenner over alt fra markedsanalyse og budsjettering til forretningsutvikling og bedriftsvurdering. Ved behov tilbyr vi også stillinger innen felt som kommunikasjon, studententreprenørskap og juss.

Hos oss får du mulighet til å jobbe deltid ved siden av studiene. Normal arbeidsmengde for praktikanter er én dag i uken (20 %). Stillingene er lønnet, og du får tett oppfølging.

Praktikantstillingene følger studieåret, og alle praktikanter blir tilsatt for et studieår.

Vi annonserer vanligvis praktikantstillingene våre i februar/mars, med oppstart i august samme år. Stillingene annonseres på vår nettside og på vår Facebook-side.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om praktikantstillingene våre.

Les mer om våre karrieremuligheter.

Send inn spørsmål her

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28