Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Victoria Isern
VIS logo Logo for VIS

Victoria Isern

Bilde av Victoria Isern
Forretningsutvikler
vis [at] visinnovasjon.no
Følg Victoria i sosiale medier

Til tross for sin unge alder har Victoria allerede rukket å jobbe for CERN i Geneve, og som Design Thinker i San Fransisco. Hun har også bakgrunn som forretningsutvikler i flere oppstartsselskaper i Trondheim – et godt utgangspunkt i jobben som prosjektleder og innovatør i VIS. Her jobber Victoria med forskningsprosjekter innenfor sektorer som spenner fra havnæring og nanoteknologi til VR og helse. Victoria brenner for å utfordre usikkerhet og skape innovasjon i agile team. Utover sitt engasjement for entreprenørskap, er Victoria et friluftsmenneske med en lidenskap for toppturer, sykling og klatring.

Utdanning: Sivilingeniør fra NTNUs Entreprenørskole, og Industriell Økonomi og Teknologiledelse med spesialisering i entreprenørskap og produktutvikling ved NTNU.

Prosjektleder for:
ElCat
Prosjektet går ut på å utvikle en ny type energi-effektiv renseenhet som reduserer eller potensielt eliminerer metanutslipp fra magerbrennende gassmotorer.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28