Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Randi Elisabeth Taxt

Randi Elisabeth Taxt

Bilde av Randi Elisabeth Taxt
Seniorrådgiver Innovasjon
rta@visinnovasjon.no
Følg Randi Elisabeth i sosiale medier

Randi er seniorrådgiver innenfor forskning og innovasjon i VIS. Med dette ansvaret følger det å forstå og hjelpe til med arbeidet som går på samarbeid med forskningsinstitusjonene og andre viktige samarbeidspartnere innenfor utvikling/finansiering av innovasjon og kommersialiseringsprosjekter i en tidlig fase av utviklingsløpet. Randi bidrar i tillegg med sin kompetansedirekte  i prosjektene og er selv også ansvarlig forretningsutvikler på prosjekter.

Randi har for tiden permisjon fra de fleste ordinære arbeidsoppgaver for å ta en PhD innenfor regionale innovasjonssystemer samt bidra inn i det nasjonale prosjektet Digitalt Liv. Hun er opptatt av å forstå mekanismene bak forskningsdrevet innovasjon og hva som skal til for å fremme samarbeid på tvers av institusjoner og sektorer innenfor dette feltet. På fritiden driver Randi med klatring og bratte fjellturer så ofte hun har anledning både sommer som vinter.

Utdanning: Cand.scient i cellebiologi fra Universitetet i Bergen. Master i teknologiledelse (NHH, NTNU, MIT) og Registered Technology Transfer Professional (RTTP)


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28