Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Randi Elisabeth Taxt
VIS logo Logo for VIS

Randi Elisabeth Taxt

Bilde av Randi Elisabeth Taxt
Viseadministrerende direktør
rta [at] visinnovasjon.no
Følg Randi Elisabeth i sosiale medier

Randi er viseadministrerende direktør i VIS. Med dette ansvaret følger et bredt spekter av oppgaver, men hovedvekten er på samarbeid med forskningsinstitusjonene og utvikling/finansiering av innovasjon og kommersialiseringsprosjekter i en tidlig fase av utviklingsløpet. Randi har for tiden permisjon fra de fleste ordinære arbeidsoppgaver for å ta en PhD innenfor regionale innovasjonssystemer. Hun er opptatt av å forstå mekanismene bak forskningsdrevet innovasjon og hva som skal til for å fremme samarbeid på tvers av institusjoner og sektorer innenfor dette feltet. På fritiden driver Randi med klatring og bratte fjellturer så ofte hun har anledning.

Utdanning: Cand.scient i cellebiologi fra Universitetet i Bergen. Master i teknologiledelse (NHH, NTNU, MIT) og Registered Technology Transfer Professional (RTTP)

Last ned bilder av Randi Elisabeth Taxt her.

Prosjektleder for:

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28