Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Monica Lislerud
VIS logo Logo for VIS

Monica Lislerud

Bilde av Monica Lislerud
Senior prosjektleder innovasjon
mli [at] visinnovasjon.no
Følg Monica i sosiale medier

Monica er viktig for mange prosjekter i VIS da hun ikke bare jobber som prosjektleder men også sikrer finansiering til prosjekter fra forskningsmiljø og bedrifter. Før tiden i VIS var hun Clinical Research Manager i Pfizer, et av verdens ledende legemiddelselskaper. Monica jobber hardt for å hjelpe gründere og forskere med å realisere sine gode idéer. Det mangler ikke på fritidsaktiviteter for Monica, da hun har noe for enhver sesong, både fiske, ski og kajakk er noen av hennes favoritter.

Utdanning: Cand.scient grad i fiskehelse fra UiB og MBA i strategisk ledelse fra NHH

Prosjektleder for:
Prestiis-stresstest for oppdrettslaks
Med måling av stress i oppdrettslaks kan industrien tilpasse håndtering av oppdrettslaks i forhold til fiskens tilstand. Og med bedre fiskevelferd blir det mindre tap for oppdretterne.
To barn som løper i gresset i skogening together through a forest by tall grass, side view
Vekstkurver for barn
Oppdatert kunnskap om vekst- og vektparametere er viktig for alt helsearbeid med barn og unge, både for å kunne følge opp det enkelte barnet og for å følge trender i barnebefolkningen. Pétur Benedikt Júlíusson og hans forskergruppe har utviklet nye vekstkurver for barn i Norge. 
Three researchers and a fish.
SmoltVision
En av de største utfordringene havbruksnæringen står overfor i dag, er tidspunktet for når smolten skal settes over i saltvann. SmoltVision er et unikt analytisk verktøy som vil gjøre det lettere for oppdretteren å beregne når den bør settes ut.
Picture of Solfrid Raknes and hjelpehånda
Psykologisk førstehjelpsskrin
Det psykologiske førstehjelpsskrinet ble utviklet for å hjelpe barn og tenåringer til å konseptualisere sine følelser og tanker og håndtere vanskelige situasjoner.
Doctors performing a procedure on a patient.
Alden Cancer Therapy II: Cryoimmunterapi
Hvert år diagnostiseres 5000 norske menn med prostatakreft, og ca. 20 prosent av dem dør av sykdommen. Cryoimmunterapi er en ny behandling for prostatakreft som mobiliserer pasientens eget immunsystem til å angripe kreftcellene.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28