Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Mona Brunes Leirgulen
VIS logo Logo for VIS

Mona Brunes Leirgulen

Bilde av Mona Brunes Leirgulen
Controller
mle [at] visinnovasjon.no
Følg Mona i sosiale medier

Mona er controller i VIS og jobber med budsjettering, økonomistyring og koordinering, spesielt rettet mot eksternfinansiering. Bedrifter som søker finansiering til sitt FoU-arbeid kan også søke gode råd fra Mona. I VIS inspireres hun av å få jobbe i en bedrift som er i kontinuerlig utvikling og som ønsker å løse viktige samfunnsutfordringer. På fritiden er hun glad i å reise og å trene, men et deilig måltid med god vin til hjemme i trivelige Bergen er heller ikke å forakte.

Utdanning: Mastergrad i Business Development fra CBS. Bachelor i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen.

Prosjektleder for:
Målet er at deltakerne fremover skal ta en posisjon som prosjektledere innenfor forskning og innovasjon innenfor hav - og energisektoren.
VUF – Vest ut og fram
Vest ut og fram er et nettverksprosjekt bestående av kvinner fra industri og FoU innen hav - og energisektoren. Målet er å øke graden av kvinnelige prosjektledere i forskning - og innovasjonsprosjekter i regionen vår.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28