Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Malgorzata Barczyk

Malgorzata Barczyk

Bilde av Malgorzata Barczyk
Senior forretningsutvikler
mba@visinnovasjon.no
Følg Malgorzata i sosiale medier

Med en bakgrunn som forsker innenfor biomedisin, har Malgorzata en eksepsjonell forståelse for prosjekter og teknologier som har opprinnelse i vitenskapelig forskning. Som prosjektleder i VIS, jobber hun blant annet med finansieringssøknader og forretningsutvikling av biomedisinske prosjekter. Malgorzata verdsetter jobben spesielt fordi den gir muligheter til å treffe mange dyktig forskere, til å utvikles profesjonelt og til å tilegnes ny kunnskap innen spennende felt. På fritiden er Malgorzata glad i å være aktiv, og hun holder for tiden på å lære seg golf.

Utdanning: PhD i cellebiologi

Prosjektleder for:
Øyedråper mot blindhet
Etter 20 år med intenst arbeid har forskerne på Øyeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus funnet en ny behandlingsmetode som kan forhindre blindhet.
3D-print av skadede beinfragmenter
Med vår 3D-print innen beinteknologi tilbyr vi et stillas laget av sikre syntetiske medisinske materialer som etterligner både formen og de mekanistiske egenskapene til naturlige bein.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28