Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Malgorzata Barczyk
VIS logo Logo for VIS

Malgorzata Barczyk

Bilde av Malgorzata Barczyk
Senior forretningsutvikler
mba [at] visinnovasjon.no
Følg Malgorzata i sosiale medier

Med en bakgrunn som forsker innenfor biomedisin, har Malgorzata en eksepsjonell forståelse for prosjekter og teknologier som har opprinnelse i vitenskapelig forskning. Som prosjektleder i VIS, jobber hun blant annet med finansieringssøknader og forretningsutvikling av biomedisinske prosjekter. Malgorzata verdsetter jobben spesielt fordi den gir muligheter til å treffe mange dyktig forskere, til å utvikles profesjonelt og til å tilegnes ny kunnskap innen spennende felt. På fritiden er Malgorzata glad i å være aktiv, og hun holder for tiden på å lære seg golf.

Utdanning: PhD i cellebiologi

Prosjektleder for:
Child getting injection illustrating ETEC Vaccine for Traveler’s Diarrhea
ETEC Vaksine mot diaré på utenlandsoppdrag
In this project we are developing the vaccine against Traveler’s diarrhea caused by Enterotoxigenic Escherichia coli (ETEC) affecting travellers, military personnel and populations (children up to age of 5 years are especially vulnerable) living in ETEC-endemic regions.
Doctor with a hand visually holding the letters 3D printing in medicine.
3D-print av skadede beinfragmenter
Med vår 3D-print innen beinteknologi tilbyr vi et stillas laget av sikre syntetiske medisinske materialer som etterligner både formen og de mekanistiske egenskapene til naturlige bein.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28