Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Malgorzata Barczyk
VIS logo Logo for VIS

Malgorzata Barczyk

Bilde av Malgorzata Barczyk
Forretningsutvikler
mba [at] visinnovasjon.no
Følg Malgorzata i sosiale medier

Med en bakgrunn som forsker innenfor biomedisin, har Malgorzata en eksepsjonell forståelse for prosjekter og teknologier som har opprinnelse i vitenskapelig forskning. Som prosjektleder i VIS, jobber hun blant annet med finansieringssøknader og forretningsutvikling av biomedisinske prosjekter. Malgorzata verdsetter jobben spesielt fordi den gir muligheter til å treffe mange dyktig forskere, til å utvikles profesjonelt og til å tilegnes ny kunnskap innen spennende felt. På fritiden er Malgorzata glad i å være aktiv, og hun holder for tiden på å lære seg golf.

Utdanning: PhD i cellebiologi

Prosjektleder for:
Illustration of person on a lab
UTILE: EU-helseinnovasjonsmarkedet
Er du involvert i FoU, forretningsutvikling eller kommersialisering innen biovitenskap og helse? Nå er en elektronisk markedsplass utviklet som gjør det enklere å foreta vurderinger og hjelpe deg med å utvide nettverket ditt.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28