Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Maja Mujic Elgsaas

Maja Mujic Elgsaas

Bilde av Maja Mujic Elgsaas
Senior forretningsutvikler
mel@visinnovasjon.no
Følg Maja i sosiale medier

Maja startet sin karriere som intern hos et teknologioverføringssenter ved Boston University. Senere har hun blant annet vært avdelingsingeniør ved UiB, før hun startet å jobbe som prosjektleder i VIS. Hun jobber primært med helsesektoren og oppstartsselskaper innen helse. Maja brenner for å fremme helseinnovasjon og ønsker at det skal etableres flere bedrifter innen helse i regionen. Etter arbeidstid er Maja å finne i fjellet eller på ski, hvis ikke hun er ute og reiser med familien.

Utdanning: PhD innen kreft og imaging. Master i medisinsk cellebiologi.

Prosjektleder for:
Akutt intermitterende porfyri
Sjeldne genetiske lidelser hemmer millioner av mennesker over hele verden, og ofte er ingen behandlinger tilgjengelig for pasientene. En ny profylaktisk medisin for AIP vil føre til en betydelig økning i livskvalitet, med forebygging av symptomer og langtidskomplikasjoner.
Pluvia: Behandling for fenylketonuri
Ett av 10 000 barn på verdensbasis blir født med den sjeldne metabolske lidelsen fenylketonuri (PKU). Forskere fra Bergen jobber nå med å utvikle en behandling mot sykdommen.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28