Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Maja Mujic Elgsaas

Maja Mujic Elgsaas

Bilde av Maja Mujic Elgsaas
Senior forretningsutvikler
mel@visinnovasjon.no
Følg Maja i sosiale medier
Prosjektleder for:
CardioSmart gjør det enklere å komme frem til riktig hjertediagnose
Millioner av pasienter over hele verden trenger behandling for hjerteklaffelidelser hvert år. Aortastenose (AS) er en av de vanligste og alvorligste hjerteklaffesykdommene, hvor 50 % av pasientene med ubehandlede symptomer dør i løpet av en toårsperiode. Diagnosen stilles ved utvendig ultralyd av hjertet. Likevel opplever mange pasienter med AS at diagnosen blir stilt for sent. I tillegg er diagnosen usikker i 30 % av tilfellene, og må gjentas.
Akutt intermitterende porfyri
Sjeldne genetiske lidelser hemmer millioner av mennesker over hele verden, og ofte er ingen behandlinger tilgjengelig for pasientene. En ny profylaktisk medisin for AIP vil føre til en betydelig økning i livskvalitet, med forebygging av symptomer og langtidskomplikasjoner.
Pluvia: Behandling for fenylketonuri
Ett av 10 000 barn på verdensbasis blir født med den sjeldne metabolske lidelsen fenylketonuri (PKU). Forskere fra Bergen jobber nå med å utvikle en behandling mot sykdommen.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28