Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Kjartan Kramer

Kjartan Kramer

Bilde av Kjartan Kramer
Leder forskningsinnovasjon
kkr [at] visinnovasjon.no
Følg Kjartan i sosiale medier

Kjartan startet i jobben som senior prosjektleder innovasjon i februar 2019. Hans spesialområde er utfordringene i verdikjedene innen havbruk – med en balansen mellom kontinuerlig forbedring og «kvantesprang» når det er nødvendig. Kjartan liker å utforske grenselinjene mellom tekniske og biologiske muligheter for å utvikle lønnsom næringsaktivitet – samtidig som man balanserer en tredelt bunnlinje som fokuserer parallelt på sosiale forhold, miljømessig ansvar, og økonomisk fremgang.

Kjartan har lang erfaring innen havbruksnæringen med nesten 20 år i fôrproduksjon og utvikling (Noraqua/ EWOS/ Cargill) – de siste årene som leder for produksjon og distribusjon i Norge og Scotland for Cargill.

På fritiden liker Kjartan friluftsliv både på fjellet og sjøen – uten tidtaking.

Utdanning: M.Sc.Eng innen maskin/ prosess fra NTH (NTNU) – samt tillegg innen teknologi-ledelse (NTNU/ NHH/ NUS) og driftsledelse (Cargill).

Prosjektleder for:
Nutribone
Nutribone er en ny og innovativ måte på å utvinne høyverdige kollagener og mineraler fra fiskebein.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28