Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Kari Øritsland
VIS logo Logo for VIS

Kari Øritsland

Bilde av Kari Øritsland
Leder, Utfordringsdrevet innovasjon
kor [at] visinnovasjon.no
Følg Kari i sosiale medier

Før Kari kom til VIS jobbet hun som strategi- og innovasjonsrådgiver, partner og styreleder i et konsulentselskap. En allsidig bakgrunn legger til rette for et allsidig arbeid også i VIS – noe Kari lever opp til. Hun leder teamet som jobber med brukerdrevet innovasjon, og har fokus på tverrfaglig tjenesteinnovasjon gjennom samarbeid med klynger. Hun leder også et kompetanseutviklingsprosjekt med Universitetet i Bergen, i tillegg til å være rådgiver for ledergruppens merkevareprosjekt. Kari er et arbeidsjern også utenfor kontoret, og hun bruker blant annet mye av fritiden sin på en evigvarende restaurering av landsted med tilhørende hageprosjekt.

Utdanning: EMBA i merkevareledelse fra NHH

Prosjektleder for:
PictoTheatre
PictoTheater er utviklet for å kunne gi mennesker i en slik vanskelig livssituasjon et verktøy for å kommunisere og håndtere de traumatiske opplevelsene.
Bilde fra Media City Bergen under
MED.hjelper – brukernes veihjelp til kliniske studier 
Antall kliniske studier som gjennomføres i Norge er det laveste blant de nordiske landene. Hvilke barrierer eksisterer for pasientene, pårørende og industrien som ønsker kliniske studier i vårt offentlige velferdssystem? Hvordan kan vi bidra til å utvikle innovative løsninger slik at flere pasienter vil få tilbud om å delta i kliniske studier?

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28