Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Kari Øritsland

Kari Øritsland

Bilde av Kari Øritsland
Senior Forretningsutvikler, Kundeansvarlig samfunnsutfordringer.
kor@visinnovasjon.no
Følg Kari i sosiale medier

Før Kari kom til VIS jobbet hun som strategi- og innovasjonsrådgiver, partner og styreleder i et konsulentselskap. En allsidig bakgrunn legger til rette for et allsidig arbeid også i VIS – noe Kari lever opp til. Hun leder teamet som jobber med brukerdrevet innovasjon, og har fokus på tverrfaglig tjenesteinnovasjon gjennom samarbeid med klynger. Hun leder også et kompetanseutviklingsprosjekt med Universitetet i Bergen, i tillegg til å være rådgiver for ledergruppens merkevareprosjekt. Kari er et arbeidsjern også utenfor kontoret, og hun bruker blant annet mye av fritiden sin på en evigvarende restaurering av landsted med tilhørende hageprosjekt.

Utdanning: EMBA i merkevareledelse fra NHH

Prosjektleder for:
iSpe skal hjelpe mennesker med språkvansker
20 prosent av befolkningen har kommunikasjonsproblemer. Fra barn og unge , til voksne med autisme, intellektuell funksjonsnedsettelse, - eller andre som har vært utsatt for ekstreme påkjenninger. Det som ofte er felles er at de ikke klarer å ordlegge seg om sine følelser.
iHelp
iHelp er en døgnåpen telefon og video/chatte-kanal for direkte kontakt mellom pasient og helsepersonell ved DPS.
PictoTheatre
PictoTheatre er utviklet for å kunne gi mennesker i en vanskelig livssituasjon et verktøy for å kommunisere og håndtere de traumatiske opplevelsene.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28