Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Frank Hoover

Frank Hoover

Bilde av Frank Hoover
Senior prosjektleder innovasjon
fho [at] visinnovasjon.no
Følg Frank i sosiale medier

Frank har bakgrunn som forsker og gruppeleder innenfor akademia og bioteknologiindustrien. I mer enn 20 år har han vært drevet av hypoteser knyttet til molekylære mekanismer som styrer sentralnervesystemet kommunikasjon, utvikling og sykdom ved hjelp av molekylære og biologiske teknikker. Nå bruker han kunnskapen han har opparbeidet seg inn mot forskningsbaserte oppstartsselskaper.

I VIS leter han etter de gode innovative ideene hos eierinstitusjonene. Han liker å jobbe tett med forskerne bak ideen når han utvikler prosjekter. Frank gir råd, leter etter finansieringsmuligheter, sørger for immaterielle beskyttelses og utvikler kommersialiseringsstrategier.

Frank liker å se og hjelpe ting å vokse frem. Privat er han opptatt av hagebruk og birøkting. På jobb er han opptatt av tilføre prosjekter nødvendig næring og bidra til at forskere får Eureka-øyeblikk.

Utdanning: Dr. Philos. in Biological Chemistry, University of Michigan.

Prosjektleder for:


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28