Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Elisabeth Silden
VIS logo Logo for VIS

Elisabeth Silden

Bilde av Elisabeth Silden
Leder, Marin (permisjon)
esi [at] visinnovasjon.no
Følg Elisabeth i sosiale medier

I sin phD fokuserte Elisabeth på utviklingen av nye forskningsmetoder for å studere kreft. Siden den gang har hun hatt FoU- og undervisningsstillinger som har gitt henne bred erfaring innen prosjektledelse og relasjonsbygging. Før hun kom til VIS var hun offshore borrevæskeingeniør hos M-I Swaco, Schlumberger. Fagfeltene bioteknologi og marin er spesialiteten til Elisabeth og dermed også feltene hun jobber med hos VIS. Hun er aktivt tilstede i forskningsmiljøet og jobber som prosjektleder på flere av prosjektene til VIS. Det å få oppleve den perfekte matchen mellom utfordringer i industrien og et forskningsmiljø med løsningen, synes Elisabeth er gull verdt. For en god avkobling tar hun seg en fisketur i fjæra eller andre utendørsaktiviteter med familie og venner.

Utdanning: PhD i medisinsk cellebiologi og molekylærbiologi

Prosjektleder for:
Two salmons
Virgin Salmon: Laks uten bakterieceller
Virgin Salmon er et prosjekt som tar sikte på å utvikle laks uten bakterieceller for oppdrett. Hvis dette prosjektet lykkes, vil det representere en løsning på flere akvakulturutfordringer.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28