Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Dag Finne

Dag Finne

Bilde av Dag Finne
Senior prosjektleder innovasjon
dfi@visinnovasjon.no
Følg Dag i sosiale medier

Dag har jobbet hos VIS siden 2006, og er i dag en erfaren mann i miljøet. I løpet av disse årene har han hatt mange ulike oppgaver og roller, blant annet som entreprenør, prosjektleder og leder for Team Helse. For tiden er Dag ansvarlig for teamet som jobber med marin innovasjon.  Det er tydelig at han er et driftig menneske med et oppriktig engasjement for VIS og menneskene i miljøet. På fritiden nyter han fjellturer og toppturer når tiden og været tillater det, og brygger eget øl til å nyte etter slike aktiviteter.

Utdanning: Marinteknisk ingeniør med en master i organisasjon og ledelse og Registered Technology Transfer Professional (RTTP)

Prosjektleder for:
Kontinuerlig Laryngoskopiøvelse (CLE)
CLE er en innovativ test som overvåker strupehodet under intensiv tredemølleøvelse og analyserer dataene i henhold til respiratoriske parametere. Dette gjør det mulig for forskere å oppdage abnormiteter i de sentrale luftveiene.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28