Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS

Dag Finne

Bilde av Dag Finne
Senior prosjektleder innovasjon
dfi [at] visinnovasjon.no
Følg Dag i sosiale medier

Dag har jobbet hos VIS siden 2006, og er i dag en erfaren mann i miljøet. I løpet av disse årene har han hatt mange ulike oppgaver og roller, blant annet som entreprenør, prosjektleder og leder for Team Helse. For tiden er Dag ansvarlig for teamet som jobber med marin innovasjon.  Det er tydelig at han er et driftig menneske med et oppriktig engasjement for VIS og menneskene i miljøet. På fritiden nyter han fjellturer og toppturer når tiden og været tillater det, og brygger eget øl til å nyte etter slike aktiviteter.

Utdanning: Marinteknisk ingeniør med en master i organisasjon og ledelse og Registered Technology Transfer Professional (RTTP)

Prosjektleder for:
Marin innovasjonsarena
Havet og sjømaten blir en avgjørende ressurs dersom det norske velferdsnivået skal opprettholdes. Gjennom utvikling av verdensledende metodikk skal norske TTO-er øke innovasjonskraften både i eksisterende industri og forskning.
Jente som gjennomfører laryngoskopitest (CLE)
Kontinuerlig Laryngoskopiøvelse (CLE)
CLE er en innovativ test som overvåker strupehodet under intensiv tredemølleøvelse og analyserer dataene i henhold til respiratoriske parametere. Dette gjør det mulig for forskere å oppdage abnormiteter i de sentrale luftveiene.
The Holberg EEG team
Holberg EEG: SCORE
SCORE (standardisert datastyrt organisert rapportering av EEG) er den nye europeiske standarden for rapportering av EEG.
eMeistring er en plattform for overvåking av online behandling av psykiske lidelser. Bildet viser en kvinne med angst.
eMeistring
eMeistring er en plattform for overvåking av online behandling av psykiske lidelser og som forbedrer tjenester som tilbys til personer med denne typen lidelser.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28