Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Christina Sundli-Härdig
VIS logo Logo for VIS

Christina Sundli-Härdig

Bilde av Christina Sundli-Härdig
Prosjektleder innovasjon
csu [at] visinnovasjon.no

Christina er koblet på flere av prosjektene til VIS, og har hovedfokus på Innovasjonsuken OPP og konferansen THE OCEAN. Hun har bred erfaring med kommunikasjon- og markedsføringsarbeid, og har spisskompetanse innen web og sosiale medier. Christina var tidligere digitalsjef i Kavli og Q-Meieriene og redaksjonsleder i Media Bergen. Hun leder i dag rådgivningsselskapet ihärdig. Christina er idérik, løsningsorientert, og har god gjennomføringsevne og høy arbeidskapasitet. Er en iherdig lagspiller og engasjert relasjonsbygger.

Fritiden bruker hun på en rekke tillitsverv hvorav alle er innen emner hun er engasjerer seg i – entreprenørskap, miljø, barn og utdannelse. Har blant annet arrangert flere Startup Weekend, vært i styringsgruppen til Innovasjonsuken OPP siden oppstart og er engasjert i First Tuesday. På hjemmebane er hun selvutnevnt kaospilot for fire barn og en datanerd.

Utdanning: Femårig utdannelse fra Høgskolen i Hedmark med studiene informasjon og samfunnskontakt og markedsføring og internasjonalisering.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28