Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Anders Haugland
VIS logo Logo for VIS

Anders Haugland

Bilde av Anders Haugland
Administrerende direktør
aha [at] visinnovasjon.no
Følg Anders i sosiale medier

Anders er administrerende direktør i VIS. De siste 12 årene har han jobbet tett med interessenter i Bergen for å bygge opp VIS til å bli regionens operasjonelle knutepunkt for innovasjon. Anders er også aktiv i styreroller i både oppstartsselskaper og større selskaper, og har en sterk tro på at Vestlandet gjennom godt samarbeid kan bli verdens beste økosystem for innovasjon.

Utdanning: Doktorgrad i klima- og kuldeteknikk fra NTNU og Registered Technology Transfer Professional (RTTP).

Last ned bilder av Anders Haugland her.

Prosjektleder for:
Et av METAS produkter på havbunnen.
METAS
Marine Ecosystem Technologies AS (METAS) leverer teknologiløsninger til undersjøiske utfordringer innen miljøovervåking, Active Acoustic Leak Detection til olje og gass (AALD) samt flerbruks-subsea-sensor-løsninger.
James Lorens forsker bak BergenBio
BerGenBio
BerGenBio er et bioteknologiselskap i klinisk fase som jobber med å utvikle en serie førsteklasses legemiddelpreparater som kan behandle flere aggressive kreftformer.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28