Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Gründer Academy

Gründer Academy

Gründer Academy er et praktisk tidligfaseprogram for deg i idè- og oppstartsfasen. Gjennom fire måneder vil idèen din utvikles gjennom personlig rådgivning, workshops og nettverksbygging, og du vil få verdifull kundeinnsikt og hjelp til å skreddersy produktet ditt.

Gründer Academy blir kjørt to ganger i året, med fokus på idéutvikling, markeds- og kundeinnsikt, forretningsutvikling og utvidet nettverk. Du vil bli en del av et nasjonalt fellesskap med andre gründere, som forutsetter god delingskultur og fokus på felles kompetanseutvikling. VIS er en av fire fasilitatorer for Gründer Academy, som leveres i samarbeid med Validè i Stavanger, Innoventus Sør i Kristiansand og The Factory i Oslo. Og regningen? Den er allerede betalt av Sparebank 1 SR-Bank!

For hvem?

Gründer Academy er et program for gründere i alle bransjer. Vi ser spesielt etter gründere som er i en tidlig fase og som:

 • Ønsker å utvikle egne produkter og konsepter
 • Ønsker hjelp til å konkretisere og utforske en produktidé eller konsept
 • Ønsker hjelp til å få struktur og fart i prosjektet
 • Ønsker å skape sin egen arbeidsplass
 • Ønsker å bidrar til delingskultur mellom gründere

Gründer Academy kan være et naturlig sted å starte for gründere som senere ønsker å delta i vekstprogrammene VIS Nyskapingsparken, VIS Mediekuben og VIS Fintech Room.

Hva får du?

 • Kundeinnsikt og hjelp til å skreddersy produktet ditt
 • Muligheten til å vinne Gründer Academy-prisen med penger til å utvikle selskapet ditt
 • Hjelp til å ta viktige valg for videre skalering
 • Kontakt med de rette leverandørene, kundene og kapitalkildene
 • En «Demoday» der du får presentert selskapet for investorer og ledere
 • Muligheten til å vinne den lokale Gründer Academy-prisen verdt 50 000 kr til å utvikle selskapet ditt, og videre den nasjonale Gründer Academy-verdt 250 000 kr!
 • Plass i et kontorfellesskap med moderne kontorfasiliteter
 • Egne avtaler og rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi, finansiering og digital markedsføring
 • Invitasjon til sosiale og faglige arrangement

Hvor holder huben til?

Gründer Academy Bergen ligger i andre etasje på Vitensenteret, hos VIS. Vår besøksadresse er Thormøhlensgate 51, 5006 Bergen.

Hvordan søker du opptak i Gründer Academy?

Gründer Academy kjøres to ganger i året, og det er nå åpnet før søknader til høstens kull med oppstart 30.September:

Søk opptak til GründerAcademy Vestland her!

 

Leveres av:

Logoen til SR-bank

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Bilde av Christian Braathen
– Gründerhub (nå Gründer Academy) var en fremragende opplevelse fordi utviklingingen av Arbeidsplanen.no skjøt rakettfart i denne perioden. Jeg anbefaler sterkt enhver aspirerende gründer til å ta del i det fire måneder lange Gründerhub-programmet – forretningsidéen du snart setter ut i livet vil takke deg for det.
Christian Braathen
Student og gründer av Arbeidsplanen.no
Bilde av
– Gründerhub (nå Gründer Academy) kick-startet JET Seafood og vår Seafoodportal. Vi hadde ikke klart å oppnå alt vi har fått til disse månedene, uten støtten fra Gründerhub programmet. I dag er vi lykkelige medlemmer i Nyskapningsparken, noe som vil være en viktig suksessfaktor i vår videre ferd mot digitalisering av den globale sjømathandelen.
Nina Seter, gründer av JET Seafood
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


  ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28