Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Gründer > Gründere innen hav, energi, helse

Gründere innen hav, energi, helse

I VIS sitt inkubatormiljø treffer du gründere og nyoppstartede bedrifter med vekstpotensial og høy grad av innovasjon. Tilbudet har eksistert siden 2007 og størsteparten av selskapene her har jobbet innenfor sektorene hav, energi eller helse.

Her får du tilgang på bransjekunnskap og tett oppfølgning fra flere av våre erfarne forretningsutviklere. Vi hjelper deg med koblinger opp mot forskningsmiljøer og industri om det er nødvendig for akkurat din idé eller ditt produkt.

Som medlem blir du deltaker i et velprøvd oppstartsprogram hvor målet er å gi selskapene en rask innføring innen viktige temaer, metodikk og verktøy som vil bidra til en bedre utvikling av nettopp ditt selskap. Gjennom programmet vil du bli best mulig rigget for en rask vekst og øke dine sjanser for å lykkes. Programmet og innhold vil tilpasses til bransjer og selskapets modenhet og behov.

Hvem passer dette for?

Programmet egner seg for oppstartsselskaper med en moden og skalerbar forretningside. Du kan delta i programmet i inntil to år og du vil også få tilgang til kontorplass gjennom perioden. Om du er usikker på om din idè kvalifiserer eller om dette er noe for deg – book en uforpliktende prat nedenfor.

VIS’ oppstartsprogram er velprøvd, og vårt mål er å gi nyoppstartede bedrifter en raskere og sikrere vei fra etablering til vekst. Dersom du blir tatt opp i oppstartsprogrammet vårt, forventer vi at du satser på ideen din, og du forplikter deg til å bidra i fellesskapet.

Hva får du?

 • Rådgiving innen forretningsutvikling, strategi, økonomi, markedsføring og salg, rekruttering, kommunikasjon, verktøy og kapitalinnhenting
 • 1-1 oppfølgning av erfarne forretningsrådgivere med bransjekunnskap og gründererfaring
 • Kobling mot byens fremste forsknings- og utviklingsmiljø, investormiljø og næringsklynger
 • Egne avtaler med og rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi, finansiering og digital markedsføring.
 • Presentasjonsteknikk og pitchetrening
 • Mulighet til å delta på Demoday og andre investorarrangementer
 • Invitasjon til faglige og sosiale arrangementer gjennom hele året
 • Fellesskap med byens beste gründere, erfarne entreprenører med god delingskultur og fokus på felles kompetanseutvikling
 • Testfasiliteter: Prototyping, eksperimentering og design er en viktig del av utviklingsprosessen. VIS har gjennom sitt nettverk og samarbeid tett relasjon til flere aktuelle fasiliteter. Disse leverer tjenester som kan tilpasses prosjektets behov.
Ta kontakt med oss!
Siva-partner

VIS er Siva-partner og deltar i det nasjonale inkubatorprogrammet til Siva. Inkubasjonsprogrammet skal utvikle fremtidens næringsliv gjennom å identifisere, videreutvikle og kommersialisere gode ideer til nye bedrifter og gi ny vekst i etablert næringsliv. Hovedmålet er økt nasjonal verdiskapning. Siva bidrar gjennom inkubasjonsprogrammet med tilskudd, kompetanse og nettverk.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Partnere
Logo for DNB
Logo for SANDS
Logo for ECIT
Logo for GCE Ocean Technology
Logo for NCE Seafood
Logo for NCE Maritime CleanTech
Logo for NCE Media
Logo for Finance Innovation
Logo for Inventas
Logo for Connect Vest
Logo for Vestland Fylkeskommune
Logo for Bergen Kommune
Logo for Marineholmen
Logo for Innovasjon Norge
Logo for Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre
Logo for Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


  ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28