Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Gründer > Finansteknologi
Laptop med illustrasjon av diagrammer.
Fotograf: Carlos Muza, Unsplash

Finansteknologi

Finance Innovation Incubator er stedet hvor morgendagens løsninger for bank, finans og forsikring blir skapt. Her får du tilgang til alt som trengs for suksess og vekst i ditt oppstartsselskap. Hos oss får du oppfølgning fra de beste rådgiverne og du blir del av et unikt innovasjonsmiljø i byens flotteste kontorlokaler med 360 graders utsikt over Bergen.  Som medlem kan du delta i et velprøvd oppstartsprogram hvor målet er å gi selskapene en rask innføring innen viktige temaer, metodikk og verktøy som vil bidra til en bedre utvikling av selskapet. Gjennom programmet vil du bli best mulig rigget for en rask vekst og øke dine sjanser for å lykkes. Programmet og innhold vil tilpasses til bransje og selskapets modenhet og behov.

Inkubatoren ble etablert i 2018 av klyngeorganisasjonen NCE Finance Innovation og drives av VIS.  Siden oppstarten har flere finansselskaper blitt etablert, vokst og vunnet priser. Det er igangsatt flere samarbeidsprosjekter blant medlemmene og det er en svært godt delingskultur i miljøet.

Hvem passer dette for?

Oppstartsselskaper og etablerte bedrifter som jobber med innovasjon og teknologiutvikling innen finans. Gründere med god delingskultur og fokus på felles kompetanseutvikling. Fintech Hub er bygget på en tankegang om å samle ferske oppstartsselskaper med de litt mer etablerte selskapene for å skape det beste miljøet for vekst.

Hva får du?

  • Rådgiving innen forretningsutvikling, strategi, økonomi, markedsføring og salg, rekruttering, kommunikasjon, verktøy og kapitalinnhenting
  • 1-1 oppfølgning av erfarne forretningsrådgivere med bransjekunnskap og gründererfaring
  • Kobling mot byens fremste forsknings- og utviklingsmiljø, investormiljø og næringsklynger
  • Egne avtaler med og rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere med spisskompetanse innen jus, immaterielle rettigheter, patent, regnskap, økonomi, finansiering og digital markedsføring.
  • Presentasjonsteknikk og pitchetrening
  • Mulighet til å delta på Demoday og andre investorarrangementer
  • Invitasjon til faglige og sosiale arrangementer gjennom hele året
  • Fellesskap med byens beste gründere, erfarne entreprenører med god delingskultur og fokus på felles kompetanseutvikling.
Ta kontakt med oss!
Siva-partner

VIS er Siva-partner og deltar i det nasjonale inkubatorprogrammet til Siva. Inkubasjonsprogrammet skal utvikle fremtidens næringsliv gjennom å identifisere, videreutvikle og kommersialisere gode ideer til nye bedrifter og gi ny vekst i etablert næringsliv. Hovedmålet er økt nasjonal verdiskapning. Siva bidrar gjennom inkubasjonsprogrammet med tilskudd, kompetanse og nettverk.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Partnere
Logo for DNB
Logo for SANDS
Logo for ECIT
Logo for Finance Innovation
Logo for Bergen Kommune
ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28