Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Innovasjonsuken OPP

The OCEAN

17
september
09:00 – 14:00
Radisson Blu Bergen
Dreggsallmenningen 1
Bergen
THE OCEAN lanserer en ny felles møteplass for kunnskapsdeling, samhandling og teknologiutvikling på tvers av de blå næringene. Første konferanse blir i Bergen 17. september 2019.

«Vi trenger ikke flere unnskyldninger for å møtes. Vi trenger ikke nok en arena hvor vi ser hvem som kan rope høyest, eller skryte mest over hva vi har gjort. Vi trenger en arena hvor deltakerne legger frem ideene sine, og samler seg til kraftfulle tiltak – hvor vi viser at vi tar kollektivt ansvar og forplikter oss til handlinger i dag og i morgen. Fremtiden tilhører havet. Skal det også bli vår og våre etterkommeres fremtid – så er tiden vår for å bidra kommet. Bli med å gjør en forskjell! Vi i VIS har ikke tenkt å stå igjen på kaien»

Anders Haugland, administrerende direktør i VIS

Samarbeid mellom næringsliv og akademia er livsviktig for å fremvise og anvende kunnskap for å styrke innovasjon. Derfor har THE OCEAN blitt etablert som en arena for bærekraftige løsninger og partnerskap på tvers av havindustrier og akademiske institusjoner. Målet er å stimulere til økt aktivitet og synlighet internasjonalt.

Foredragsholdere:

  • Erna Solberg, Statsminister
  • Elisabeth Grieg, Grieg International
  • Ole Eirik Lerøy, MOWI
  • Beate Myking, New Energy Solutions, Equinor

Du vil også møte industri og akademiske ledere som skal snakke om:

  • bærekraft og innovasjon
  • blå bærekraftig finans
  • regjeringens reguleringer og prioriteringer
  • forskning for bærekraftig utnyttelse av havressurser

Arne Hjeltnes vil være konferansier.

Initiativtakerne bak THE OCEAN består av GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, NCE Maritime CleanTech, Universitetet i Bergen, Havforskningsinstituttet, NORCE, VIS, Bergen kommune, Hordaland Fylkeskommune, Høgskulen på Vestlandet, Norges Handelshøyskole, Connect Norge, Invest in Bergen og Bergen Næringsråd.

 

DISCOVER – CONNECT – COLLABORATE

 

 

 

17
september
09:00 – 14:00
Radisson Blu Bergen
Dreggsallmenningen 1
Bergen

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28