Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > Jakten på innovasjonskraften 2021: Havet

Jakten på innovasjonskraften 2021: Havet

03
november
14:00 – 16:30
Bergen eller digitalt

FIN- foreningen for innovasjonsselskaper i Norge og Abelia tar turen til Bergen 3. november for å ta opp jakten på innovasjonskraften. I år er det havnæringene som står for tur. Hvordan skal Norge bli verdensledende innen bærekraftig havøkonomi? Er Norges innovasjonspolitikk rigget for fremtidens næringsutvikling?

Jakten på innovasjonskraften er en årlig møteplass som hadde premiere i fjor. I år blir konferansen gjennomført fysisk i Bergen og digitalt. Konferansen passer for deg som er interessert i:

  • Havnæringene
  • Bærekraft
  • Omstilling
  • Innovasjonsøkosystemer
  • Innovasjonspolitikk

Løsningen på dagens globale utfordringer

Norge skal bli verdens ledende havnasjon. Det er i havet vi finner løsningene på flere av dagens globale utfordringer som klimaendringer, økende matbehov, energibehov og verdens helseutfordringer. Vi har en stolt havhistorie, og har klart omstillingene tidligere, fra seil til damp, og videre til maritim industri og det norske oljeeventyret. Hver eneste dag går hundretusenvis av nordmenn til en arbeidsplass i de havbaserte næringene, (som til sammen står for ca. 70 prosent av Norges eksportinntekter). Er vi rigget til å ta steget inn i en bærekraftig havøkonomi, hvor vi skaper nye arbeidsplasser og verdier?

Vi har et særdeles godt utgangspunkt. Økosystemet rundt havnæringene involverer aktører fra hele verdikjeden og samler forskere, oppstartsbedrifter, etablert næringsliv og myndigheter. Innovasjon oppstår tverrfaglig og i møte mellom ulikheter. Kunnskap om havet har alltid vært der, og mye handler om å sette sammen eksisterende kunnskap på nytt. Vi setter søkelys på Norges største “Mission” for å diskutere hvordan vi kan forene kreftene på best mulig måte.  for å lære av den kraftmobiliseringen vi allerede har fått til.

Meld deg på her


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28